Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Theaterbende Heiloo

Zaterdag 21 mei 2022 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
bewaar
Dit jaar willen de jongeren van de Theaterbende het publiek tr'acteren op een toegankelijke bewerking van de Midzomernachtsdroom van Shakespeare. Jazeker, tr’acteren: acteren en tracteren, want hopelijk wordt het ook nog een bescheiden feestje om te kunnen vieren dat Theaterbende dit jaar 10 jaar bestaat.

En Shakespeare saai? Echt niet! Met deze nieuwe en jongere cast is besloten het verhaal van de Midzomernachtsdroom nog eens te bewerken en te kijken hoe het toegankelijk kan worden gemaakt voor alle leeftijden. Hoe dit bijvoorbeeld te spelen zonder te ‘struikelen’ over de taal van Shakespeare. Dit begint al met de namen: Hippolyte of Demetrius. In het begin was er wat weerstand vanuit de groep. Waarom niet gewoon Heleen en Damian? Grappig genoeg blijkt dan, na uitproberen, dat de meesten dit toch ook niet vinden kloppen. Het blijft wel Shakespeare natuurlijk. Dus zoeken spelers en artistieke leiding naar andere uitdagingen waarmee ze dit verhaal, “droom of werkelijkheid?” kunnen vertellen, dansen en zingen.

Het draait in ieder geval allemaal om de liefde. En om druppels. Druppels van een magisch bloempje die je verliefd maken op het eerste levende wezen die je ziet….


Aanvangstijden

Zaterdag 21 mei 2022: 19.30 uur
Zondag 22 mei 2022: 14.30 uur

21 mei: 19:30 uur
22 mei: 14:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 12,50.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg, 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht