Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Een ober van niks 4

Zondag 23 oktober 2022 | Buiksloterkerk | Amsterdam-Noord (Amsterdam)
bewaar
Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wilde niet lukken. Alles ging altijd verkeerd. Hij struikelde en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond. Zachtjes mompelde hij dan “sorry” en deed nog beter zijn best. Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad op: “Wat een prutsober!” Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel….?
‘Een ober van niks’ is een muzikale voorstelling met poppen door Jansen & De Boer. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp (Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam). Het theater duo vult elkaar goed aan. Willeke de Boer kan voorlezen als de beste en Noralie is handig met poppenspel. Eigenlijk is Iedereen wel ergens goed in, net als de ober in het verhaal. Met tal van poppen en liedjes is het een voorleesvoorstelling om nooit te vergeten.
Everybody is a genius, but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid. (Albert Einstein).


Aanvangstijden

Zondag 23 oktober 2022: 11.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree ( inclusief koffie, thee en limonade): € 15,00 (Normaal), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5,00 (kinderen < 12 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam-Noord (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda