Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Bon Dia Goeiemorgen 4

Zondag 6 november 2022 | Buiksloterkerk | Amsterdam-Noord (Amsterdam)
bewaar
Wat doe je als je niet kunt slapen…? Het lukt Izaline niet om in slaap te komen. En in het schemergebied tussen dag en nacht wordt haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?
Bon Dia, Goeiemorgen is een vrolijke muziektheatervoorstelling rond een bonte verzameling kinderliedjes van Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes worden tweetalig, in zowel het Papiaments als het Nederlands gezongen door de op Curaçao geboren en getogen Izaline Calister.
Ze wordt begeleid door pianist Thijs Borsten (bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Sherwin Kirindongo. Kiki Jaski verzorgt het script en de regie.

Bon Dia, Goeiemorgen is het nieuwste muziektheaterprogramma van theatermaker, muzikant en arrangeur Thijs Borsten en singer/songwriter en theatermaker Izaline Calister. De kracht van hun samenwerking is humor en muzikaliteit, waarbij deze bijzondere, oude kinderliedjes, die ook voor volwassenen leuk zijn, op speelse manier weer een nieuw leven krijgen. Ze maakten eerder samen Het eiland van mijn vader (2019) en in opdracht van het Concertgebouw Liedjes zonder grenzen (4+) samen met regisseur Kiki Jaski.


Aanvangstijden

Zondag 6 november 2022: 11.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 5,00 (kinderen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 15,00 (normaal).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam-Noord (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda