Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Bruun Kuijt - Kerstlied van een vrek

Dinsdag 20 december 2022 | Rosa Spier Huis | Laren
1973: Regisseur/acteur Bruun Kuijt doorloopt zijn middelbare school. Hij ziet een Engelse acteur een solovoorstelling van A Christmas Carol spelen. De vonk slaat over. Twintig jaar later, bewerkt en regisseert Kuijt de bejubelde lunchvoorstelling Scrooge! in Theater Bellevue, die met succes het jaar daarop wordt geprolongeerd. In 2005, 2006 en 2007 speelde hij zijn solovoorstelling Kerstlied van een vrek in diverse theaters in Nederland,.
In 2020, 150 jaar na de dood van Charles Dickens, keert hij terug naar het moment waarop het theater hem voorgoed in zijn greep kreeg. Kuijt kruipt wederom in de rol van verteller, Scrooge, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde A Christmas Carol. Hij gaat terug naar de bron en bindt de strijd aan met de idee dat dit verhaal een karikatuur van zichzelf is geworden. Na meer dan 150 jaar film-, televisie- en theaterbewerkingen, animaties en kinderversies van A Christmas Carol lijkt het originele verhaal van Charles Dickens wat ondergesneeuwd. Velen kennen de mooie vertelling van de diverse versies op televisie rond kerst, maar slechts weinigen hebben de tekst van Dickens echt gelezen. Dickens’ woorden vertellen het verhaal zoals het verteld moet worden.


Aanvangstijden

Dinsdag 20 december 2022: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

15,00 incl. garderobe en consumptie. Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Rosa Spier Huis
97 Hector Treublaan
1251 CG Laren (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda