Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Aladdin en de Wonderlamp

Zondag 22 januari 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Voor leeftijdscategorie 6+

Koenraad Spijker (piano) en Emma Royackers (viool) zijn gerenommeerde musici die met veel succes optreden op (inter)nationale concertpodia. Ze willen graag dat klassieke muziek gaat leven bij een breder publiek en treden daarom ook op in kleine zalen. Daar kunnen ze met de bezoekers praten over deze rijke muzikale traditie en luisteraars nieuwsgierig maken naar meer.

In Aladdin en de Wonderlamp wordt het welbekende verhaal verteld van de avonturen van de jongen Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in woont die al zijn wensen kan vervullen. Koenraad en Emma maken er een spannende, muzikale ervaring van met geprojecteerde lichtbeelden van Salomé Roodenburg. Terloops wordt daarin ook een en ander uitgelegd over muziek, zoals het verschil tussen de toonsoorten mineur- en majeur. Na afloop worden er muziekspelletjes gedaan, waar iedereen aan mee kan doen.

Recensie:
“Vanuit de drie vrijescholen in Haarlem Noord (Kennemerland, Kleverpark en Lindeboom) kunnen we unaniem zeggen dat kinderen, begeleiders en leraren super enthousiast zijn over de voorstelling. Zelfs zouden ook hogere klassen hiervan kunnen genieten, het is tenslotte prachtige muziek. Er is vakmanschap neergezet. Daarnaast was de interactie met de kinderen van een pedagogisch goed niveau” (Maarten Roest Crollius, directeur Vrijeschool Kennemerland).


Aanvangstijden

Zondag 22 januari 2023: 11.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 5,00 (<12 jaar), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 15,00 (normaal).

Gratis parkeren in de directe omgeving.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda