Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Atria Boekenclub over De Heks van Limbricht

Maandag 3 oktober 2022 | Online en op locatie | Atria Kennisinstituut | Amsterdam
In de Atria Boekenclub gaan we terug naar de pioniers die feministische inzichten formuleerden waar we vandaag de dag nog op teruggrijpen. En we bespreken boeken van hedendaagse schrijvers die ons kunnen inspireren en bewegen. Aanwezigen worden uitgenodigd om elke eerste maandag van de maand samen een nieuw (of oud) boek in te duiken. De bar is open en popcorn in overvloed aanwezig!

De heks van Limbricht – Susan Smit
In deze aflevering van de Atria Boekenclub bespreken we De heks van Limbricht, geschreven door Susan Smit. In dit boek vertelt Susan het waargebeurde verhaal van Engten Luijten uit Limbricht, die aan het einde van de 17e eeuw wordt beschuldigd van hekserij. De kasteelheer gebruikt alles in zijn macht om tot een bekentenis te komen, maar wat gebeurt er wanneer Entgen tegen alle verwachtingen in standhoudt? De heks van Limbricht is een op feiten gebaseerde roman over de moed, eigenzinnigheid en het politieke bewustzijn van een ongetemde vrouw. Haar proces in 1674, waarvan alle stukken bewaard zijn gebleven, verloopt anders dan iedereen had kunnen voorspellen.

Deze editie van de Atria Boekenclub wordt begeleid door Susan Smit zelf. Aan het einde van de avond is er ruimte voor deelnemers aan de boekenclub om vragen aan Susan te stellen over De heks van Limbricht of een van haar andere boeken. Susan zal tijdens deze avond ook boeken signeren. Mocht je een eigen kopie van een van haar boeken hebben, kan je deze meenemen.


Aanvangstijden

Maandag 3 oktober 2022: 19.00 uur

Je bent welkom vanaf 19:00, we starten om 19:15.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Regular - €9.99 (€9.00 + €0.99 servicekosten)
Online - €7.49 (€6.50 + €0.99 servicekosten).
 

Bezoekersinformatie

Atria Kennisinstituut
Vijzelstraat 20
1017 HK Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda