Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Snowman

Zondag 15 januari 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
De Sneeuwman gaat over een jongetje en de sneeuwpop die hij heeft gemaakt. Als de sneeuwpop ’s nachts plotseling tot leven komt, gaan ze samen op avontuur: ze vliegen zelfs naar de Noordpool om de Kerstman te ontmoeten! Na een mooi feest keren ze terug naar huis en gaat het jongetje weer slapen. En dan rijst de vraag: was het echt of was het een droom?
De film De Sneeuwman is gebaseerd op het gelijknamige verhaal van de Engelse auteur en illustrator Raymond Briggs. De film werd in 1983 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Animated Short Film (beste korte tekenfilm). De muziek bij de film is gecomponeerd door Howard Blake.

De Buiksloterkerk vertoont de film terwijl het Amsterdam Youth Symphony Orchestra (AYSO) de filmmuziek live uitvoert. AYSO is het jeugdsymfonieorkest van de Muziekschool Amsterdam Noord en Muziekschool Amsterdam. Het orkest bestaat uit 70 jongeren tussen 12 en 20 jaar en wordt muzikaal geleid door Peter Veenhuizen.
De film en de muziek zogen voor mooie en gezellige voorstelling voor jong en oud. Na de film vertelt Peter Veenhuizen nog iets over instrumenten en het orkest.


Aanvangstijden

Zondag 15 januari 2023: 15.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): €2,50 (<18 jaar), €5,00 (Vrienden Buiksloterkerk), €10,00 (normaal).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Familievoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda