Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Hé koe waar ga jij naartoe

Zondag 12 maart 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Een loeigoeie en vrolijke voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar van Joes Boonen gebaseerd op haar gelijknamige prentenboek, waarvoor Debbie Peeters de tekeningen maakte. Joes is vooral bekend als theatermaakster, zangeres en actrice van voorstellingen als Bang mannetje en Dikkie Dik en de taart.

Het verhaal van Hé koe, waar ga jij naartoe is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van koe Leonarda 12, die tijdens de overstromingsramp van juli 2021 in Limburg 100 km door de Maas zwom van Echt naar Escharen in Brabant.
Maar het verhaal van Joes gaat niet over wateroverlast of klimaatverandering, maar over een koe die zich verveelt en wel eens wat anders wil eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken, beleeft avonturen en merkt dat het water wel erg koud en diep is. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis…….?.


Aanvangstijden

Zondag 12 maart 2023: 11.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 5.00 (< 12 jaar), € 15,00 (normaal), € 10,00 (vrienden Buiksloterkerk).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda