Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Winterkaravaan

23 t/m 30 december 2022 | Dorpsplein | Zuidschermer (Alkmaar)
bewaar
Laat je verwarmen door de houtkachel, ga met ons mee op expeditie, drink winters bier en schuif aan lange tafels voor een winterse maaltijd. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge makers!

D succes-ingrediënten zijn de heerlijke combinatie van theater, een expeditie, een smakelijke winterse maaltijd en speciaalbier. Met drie splinternieuwe voorstellingen op drie bijzondere locaties in het prachtige dorp Zuidschermer.
9 makers geven met muziek, theater, dans en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan. Je ziet drie hele verschillende voorstellingen, die allemaal op eigen wijze reflecteren op het thema ‘groeiende contrasten’ . Ontdek de visie van deze nieuwe generatie.
Er is een middag- en avondeditie. Bij alle edities is eten onderdeel van je ervaring.
Je ziet de volgende voorstellingen:
• Aqueerius: Een bruisende onderwater musical over de zoektocht naar fluïditeit waarin het menselijke binaire denken wordt bevraagd. Van Jip Warmerdam, Seppe Salomé en Charlotte Dommershausen en met: Jasmijn Kenselaar, Amelie Ackx, Petra Ball
• Bij het bombardement van Rotterdam denk ik aan Jan Smit en niet aan mijn oma: Een theatervoorstelling over de contrasten tussen generaties en de levenslessen die we onze dochters leren. Van Leonie Kuhlmann en met: Isabel van der Linden, Manouk Pluis en Aline Cornelissen
• Mijn 8,26 % staat op ontploffen: Een buitengewone balletvoorstelling over ons hoofd, met een rol voor de Notenkraker van Tsjaikovski. Van.


Aanvangstijden

23 t/m 30 december 2022: 14:30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

30,00 Jongeren 16 tot 30 jaar
40,00 Vrienden van Karavaan
42,50 Standaard
Voorpremière 23 december €2,50 korting
Prijs is incl. 3 voorstellingen, eten en drankje.
 

Bezoekersinformatie

Dorpsplein
Zuidervaart 65
1846 LG Zuidschermer (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Theaterconcert

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda