Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

We worden honderd

Donderdag 23 februari 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Radio-en televisiepresentator, journalist, schrijver en fotograaf Humberto Tan fotografeerde en interviewde honderd mensen van honderd jaar en ouder over hun gelukkigste momenten, grootste angsten en diepste dromen. Het resultaat is een prachtig boek met de titel “Morgen gaat het beter”.
Ook Volkskrantjournaliste Marjon Bolwijn verdiepte zich in levenservaringen van honderdjarigen als getuigen van grote gebeurtenissen en veranderingen in de afgelopen eeuw. In hun leven moesten ze vaak allerlei tegenslagen overwinnen. Maar als er iets opvalt aan wat ze in de interviews met Marjon vertelden, dan is het hun veerkracht, levenslust en optimisme. Hun verhalen in het boek “Levenslessen van honderdjarigen” inspireren en helpen relativeren.

Tegen de achtergrond van die persoonlijke verhalen spreekt Marjon Bolwijn vanavond met de ‘for ever young’ (maar nog lang geen 100-jarige!) feministe, sociologe, politica en schrijfster Hedy d’Ancona. Hedy schreef “Vrolijk verval” en “Kouwe kermis” over haar eigen ervaringen met ouder worden.
Muzikale omlijsting wordt verzorgd door de veelzijdige Clous van Mechelen.


Aanvangstijden

Donderdag 23 februari 2023: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee): € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk en Vrienden van boekhandel van Noord), € 15,00 (normaal). Kaarten zijn te koop via de website van de Buiksloterkerk en in de Boekwinkel van Noord.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Lezing

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda