Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nannie Sterk Toernooi

Zaterdag 25 maart 2023 | Artiance | Alkmaar
bewaar
Op zaterdag 25 maart is het weer zover, het Nannie Sterk toernooi. In Artiance barst de jaarlijkse strijd los om de felbegeerde wisselbokaal . Maak je klaar voor een avond vol hilarische en ontroerende scènes. Papaver improvisatie Alkmaar nodigt iedereen uit voor een perfecte avond theater voor jong en oud.

Tijdens het theatersport toernooi spelen vier teams van vier personen korte scénes tegen elkaar. Alles is geïmproviseerd en ontstaat door suggesties uit het publiek. De teams zetten met jouw input vlijmscherpe scènes neer die je raken en in de lach doen schieten. Uiteindelijk is het het het publiek dat samen met een vakkundige jury bepaalt wie de winnaar is.

Het Nannie Sterk Toernooi van Papaver is inmiddels een begrip in de theater sportwereld. Begin maart wordt via interne voorrondes bepaalt welk team binnen Papaver de strijd aan gaat. Samen met Tartrek (Haarlem) en Parnassos (Utrecht) zal dit team strijden tegen de winnaar van de vorige edities, Placebo uit Amsterdam. Lukt het de teams om hen dit jaar te verslaan? Komt dat zien!

Kom je ook?.


Aanvangstijden

Zaterdag 25 maart 2023: 20:00 uur

Zaal open: 19.30
Start voorstelling: 20.00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree 12,50 p.p.
 

Bezoekersinformatie

Artiance
Canadaplein 1
1811 KE Alkmaar (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda