Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Herinner Ons

18 t/m 29 mei 2023 | Natuurbegraafplaats Geestmerloo | Koedijk (Langedijk)
bewaar
Herinner ons is een muzikale samenkomst in de openlucht waar een commissie van ecologen, ritueel begeleiders, kunstenaars en een groep pissebedden manieren zoekt uitstervende dieren, planten en natuurlijke fenomenen zoals smeltende gletsjers te gedenken. Een poging tot stilstaan bij wat onopgemerkt verdwijnt. Maar ook bij het wonder van het leven, de (veer)kracht van de natuur en alles wat er nog wél is.

Hallo jij, mens, hoe is jouw band met de trompetterzeenaald? De kleine wrattenbijter? Of de klappersprinkhaan? Zomaar wat namen van de rode lijst. Dieren en planten die op het punt staan voorgoed te verdwijnen. Moeten we daar niet iets mee? Mis jij ze als ze er niet meer zijn?

Wat als we van hen op eenzelfde manier afscheid nemen als van onze eigen dierbaren? Kan je verdriet voelen om dieren die je niet hebt gekend, maar wiens verdwijnen wel invloed heeft op ons voortbestaan? Want alles hangt met elkaar samen. Hoe doe je dat, rouwen om een plant waarvan je het bestaan niet wist? In Herinner Ons zoeken we dit uit, samen met jou. Nu we er nog zijn.

Na Mens Boom Dier en Kaapdiegoedekoop op Karavaan Festival maakt Gouden Haas een nieuwe muzikale poëtische voorstelling over de klimaatcrisis. Via radicale verbeelding, vanuit oprechte betrokkenheid en met wrange humor.


Aanvangstijden

18 t/m 29 mei 2023: 16:30 uur

Let op: tijden verschillen per voorstelling.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Standaard €17,50
Jongeren 16 t/m 30 jaar €12,50.
 

Bezoekersinformatie

Natuurbegraafplaats Geestmerloo
Nauertogt 21a
1831 GD Koedijk (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda