Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Alleen met de Goden

20 t/m 28 mei 2023 | Voedselbank Alkmaar | Alkmaar
bewaar
Een voorstelling over liefde en verlating, verstoorde familierelaties en vechten om te overleven. Over mensen die ondanks alle ellende geloven in hun eigen kracht.

Als Aaron 11 jaar oud is, staat er een onbekende man in de deuropening. Zijn vader, Leen, slaat de man tegen de grond, een fatale slag. Leen gaat de bak in en Aaron en zijn moeder Jo blijven achter met een grote schuld. En met elkaar. Ze vechten zich door het leven, altijd alert, altijd op hun hoede. Jo kan rake klappen uitdelen; Aaron kan ze als geen ander opvangen. Er zit een wereldkampioen in hem. Als hij zijn kop maar leeg kan krijgen. Focus! En dan is Otis er, de hond uit het asiel. Otis laat Aaron zien dat het leven mooi kan zijn. Maar wie was die man aan de deur?

Theater over mensen die ondanks alle ellende geloven in hun eigen kracht, gespeeld bij Voedselbank Alkmaar. Op het scherpst van de snede gespeeld door José Kuijpers, Steven Ivo en Marcel Roelfsema, opgestuwd door een dynamische soundtrack van Woody Veneman.

Alleen met de goden is de bestseller van Alex Boogers, bekroond met de Nederlandse Boekhandel prijs en genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Het is een krachtig en persoonlijk verhaal, bewerkt voor theater door zanger en schrijver Frans Pollux.


Aanvangstijden

20 t/m 28 mei 2023: 20:00 uur

Let op: tijden verschillen per voorstelling.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Standaard €19,50
Jongeren 16 t.m 30 jaar €14,50.
 

Bezoekersinformatie

Voedselbank Alkmaar
Pettemerstraat 39b
1821 BX Alkmaar (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda