Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Seussical de musical

Zondag 4 juni 2023 | Theater de Beun | Heiloo
bewaar
Primeur! Met de uitvoering van de Hanswijckers zullen de verhalen van dr. Seuss, bekend van o.a. De Grinch en Horton de Olifant voor het allereerst te zien zijn in Noord-Holland. Kom ervaren waarom deze voorstelling in Amerika al jaren een groot succes is! Een spectaculaire voorstelling voor oog en oor! Jong en oud kan komen genieten van Seussical de musical.

Alles waar je aan denkt: het is mogelijk!
In ‘Seussical de Musical’ neemt De Kat in de Hoed je mee op een bijzonder avontuur. Van de Jungle van Nool tot het kleinst van het kleinst en het grootst van het grootst. Wat hebben Horton de olifant, een minivolkje en een ei met elkaar te maken? Seussical is een feest en nodigt je uit om verder te denken: Hoe groot is de kracht van je fantasie? Hoe kom je op voor iemand die niet wordt begrepen? En….mogen we nog dromen als we groot zijn? Seussical is een kleurrijke musical die viert hoe mooi het juist is dat wij allemaal anders zijn.
Kom kennismaken met alle wonderlijke karakters van dr. Seuss!
Want iemand is iemand, maakt niet uit hoe klein.

De 27 jonge talenten van de Hanswijckers komen van Schagen tot aan Heemskerk en werken iedere week keihard om van deze muzikale uitdaging een groot feest van te maken! In meer dan 60 op handgemaakte kostuums en een groot kleurrijk decor komt deze fantasierijke musical helemaal tot leven. Het belooft een van de grootste producties te worden die de Hanswijckers ooit hebben neergezet!.


Aanvangstijden

Zondag 4 juni 2023

Zaterdag 3 juni 19:00
Zondag 4 juni 14:00 & 19:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

15,50.
 

Bezoekersinformatie

Theater de Beun
Willibrordusweg 2
1851 HB Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Musical

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda