Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Het Love Hotel

Zondag 17 september 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Theater Poppekus maakt voorstellingen over de natuur met allerlei ‘weetjes’, zodat het publiek op een speelse manier wat dingen kan leren. Dat levert een boeiend verhaal op voor kinderen en voor ouderen een hilarisch optreden met volwassen grapjes!
“Welkom in het Love Hotel, waar iedereen van elkaar houdt en niemand elkaar opeet.” Dat is de welkomstboodschap van Sola, die alleenstaand is en om wat gezelschap te hebben een insectenhotel opent, waar alle insecten welkom zijn en goed worden verzorgd. We zien Pieter Pissebed inchecken en een totaal opgebrande Koninginnemier die echt aan een weekje rust toe is. Lievie het lieveheersbeestje heeft reuze honger en Rudi Rups weet niet meer wie hij is. Er komt ook een vreemd echtpaar binnen dat een totáál ander idee heeft van een weekje vakantie!
Het hotel organiseert een excursie, waarin Sola laat zien hoe het zit met de bloemetjes en de bijtjes. Bij een reuzenappelbloesem laat ze het vruchtbeginsel zien en hoe dit uiteindelijk uitgroeit tot een appel! Ze wordt daarbij geassisteerd door een grote worm die het verhaal van Sola, die wel héél erg enthousiast de bloem te lijf gaat, verduidelijkt.
Aan het einde van een heerlijke week checken de insecten weer uit…. Hoewel… er checkt iemand uit die helemaal niet ingecheckt was…. Hoe zit dat?

De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt ca. 40 minuten. De kerk is open vanaf 10.30 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.


Aanvangstijden

Zondag 17 september 2023: 11:00 uur

11.00 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 15,00 (Volwassenen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5 (<18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Hup Herman
  28 april
 • Hup Herman
  28 april
 • Kindertheater Thuis - Mime Wave Kids
  1 mei
 • Speel-maakweken bij de AJTS
  vanaf 21 mei
Zet alvast in je agenda