Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Keturunan

Donderdag 22 juni 2023 | Schuur | Haarlem
bewaar
Trots, schaamte, leed, eer, verwarring? Wat is het gevoel dat naar boven komt als we het over onze afkomst hebben, met haar wortels in Indonesië, Molukken en Nederland? In het multidisciplinaire programma Keturunan wordt een verhaal verteld vanuit het perspectief van een aantal nakomelingen van voorouders die een veelbewogen reis hebben doormaakt met betrekking tot hun relatie met Nederland. In Keturunan wordt deze geschiedenis meegenomen, en wordt er een brug geslagen naar de huidige, jongere generaties.

Dit kunstproject draait in de breedste zin om verbintenis: tussen maker en uitvoerend kunstenaar, tussen verhalen, tussen dansstijlen, tussen kunstenaar en publiek, en een interne verbintenis tussen verschillende etniciteiten die erg veel samenhang hebben. De huidige generatie(s) hebben weliswaar die onvrede van de complexe geschiedenis niet zelf ervaren, maar voelen de pijn van onze (voor)ouders wel. In het onderzoeksproces wordt verkend op welke manier die verbanden gelijktijdig voortleven.

Keturunan is een multidisciplinair kunstproject met fotografie, documentaire en dans.
Om dichter bij de Moluks/Indische cultuur te komen; Een eerbetoon aan al onze voorouders. Door professioneel maker en choreograaf Cheroney Pelupessy i.s.m. Dansers Melissa Damayanti, Sascha Lekatompessy, Simon Mual, Mezack Sahetapy, Moya Wenno en fotografe Yara Jimmink.


Aanvangstijden

Donderdag 22 juni 2023: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Tickets Normaal : € 23,00
CJP: € 11,00
Studenten: € 11,00
JONGEREN <30 : € 11,00.
 

Bezoekersinformatie

Schuur
Lange Begijnestraat 9
2011 HH Haarlem (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Dans

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda