Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Papaver improvisatietheater

Zaterdag 30 september 2023 | Theater De Drukkerij | Alkmaar
Papaver Improvisatietheater start het nieuwe speelseizoen in Theater De Drukkerij op zaterdagavond 30 september met twee voorstellingen voor de prijs van één: Wij Zijn Licht en Kluts/Kladden. De spelers vragen aan u suggesties voor de te maken langere verhalen. Vervolgens wordt het verhaal ter plekke voor u gemaakt. Alles wat u ziet is nieuw en uniek, want het zal niet nogmaals op deze wijze worden getoond.
Wij Zijn Licht is geïnspireerd op de gelijknamige debuutroman van Gerda Blees. Welke gevolgen heeft een grote gebeurtenis voor een mensenleven. En wat heeft alles, wat een ziel heeft maar niet persé menselijk is, daar over te zeggen? In de voorstelling wordt vanuit verschillende invalshoeken een verhaal verteld.
Raak de Kluts kwijt en laat je bij de Kladden grijpen door de oneindige mogelijkheden die improvisatietheater te bieden heeft. Kluts/Kladden viert de vrijheid van de menselijke geest. Je hoeft iets niet te begrijpen om het te kunnen aanvaarden. In je fantasie is alles mogelijk.


Aanvangstijden

Zaterdag 30 september 2023: 20.00 uur

20.00 - 22.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

10 euro per persoon.
 

Bezoekersinformatie

Theater De Drukkerij
Marconistraat 5
1821 BX Alkmaar (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Toneel

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda