Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Anansi de Spin sterker dan Olifant

Zondag 17 maart 2024 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Een wonderlijke, muzikale voorstelling waarin de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal staat.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lekker fruit. Daar zegt Olifant geen nee tegen, ze is immers de sterkste van het woud. Maar Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plannetje bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Met een ingenieus decor en sprankelende muziek word je het verhaal ingezogen. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi, waar hij op sluwe wijze een bananenimperium probeert te beginnen. Maar of dat hem lukt…?

Het stuk is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham. De voortelling is tot standgekomen door samenwerking van Vanaf2 Producties met het Bijlmer Parktheater.

Recensie in de Theaterkrant: “…een aanstekelijke voorstelling waarin tekst, muziek, poppenspel en vormgeving naadloos in elkaar passen.”.


Aanvangstijden

Zondag 17 maart 2024: 11.00 uur

Een wonderlijke, muzikale voorstelling waarin de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal staat.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lek.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee): € 15,00 (Volwassenen), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 7,50 (<18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda