Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Thjum Arts - Tijdloos Genot

Woensdag 14 februari 2024 | Singer Laren | Laren
HET GOOI opgelet! Cabaretier Thjum Arts komt in februari naar Blaricum, Huizen (uitverkocht) en Laren met 'Tijdloos Genot'. Thjum speelt een anti-held, en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. "Thjum brengt een droogkomische performance" schrijven anderen over hem. Dan zal dat wel zo zijn..

In 2012 besloot Thjum mee te doen aan de jaarlijkse talentenjacht van school met zijn eigen geschreven theatermonoloog. Het was een poging tot verbinden met zijn schoolgenoten, maar tot zijn grote verbazing moest iedereen lachen en bleek wat hij deed ‘comedy’ te heten. Hij won de tweede prijs: een bon voor de Free Record Shop.

Dat hij sinds de talentenjacht een enorme ontwikkeling heeft door gemaakt, blijkt als hij in 2018 mee doet aan het Amsterdams Studenten Cabaret festival en daar de Jury- en Publieksprijs wint. Niet veel later is hij ook finalist bij het Leids Cabaret festival en in 2021 wint hij de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten.


Aanvangstijden

Woensdag 14 februari 2024: 20:15 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

€ 25.
 

Bezoekersinformatie

Singer Laren
Oude Drift 1
1251 BS Laren (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda