Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

YouTubersxToverland in Sevenum

 vindt dit leuk
(10 stemmen)
100%
Stem nu ook
Bekende YouTubers en TikTokkers maken hun opwachting in Attractiepark Toverland voor het evenement YouTubersxToverland op zondag 25 juni! Team Dylan Haegens, Kalvijn, Nina Warink en dj-duo Giel en Stefan van STUK zijn te vinden op de Main Stage. Ook in de rest van het park zijn er, naast ruim 35 attracties, extra activiteiten die de online wereld even offline maken.
“ Ontmoet bekende YouTubers en TikTokkers in Attractiepark Toverland. ”
Q&A’s en muziek op de Main Stage
De Main Stage in entreegebied Port Laguna vormt het kloppend hart van de derde editie van YouTubersxToverland. Hier trapt Team Dylan Haegens, bestaande uit Marit, Rick, Teun en Dylan zelf, het programma af met hun Q&A Show. Fans hebben een uur lang de tijd om vragen aan het team te stellen, terwijl verschillende challenges het tot een dynamisch geheel maken.

Later op de middag is het de beurt aan vier TikTok Teachers. Meester Jesper, Juf Sanne, Roy van @AKkennisclips en Juffie Iris vertellen meer over hun carrière als meester of juf én als bekend TikTokker. Na de les verschijnt het koppel Kalvijn en Nina Warink op het podium, waar ook zij vragen uit het publiek zullen beantwoorden.

Vlak voor het attractiepark haar poorten sluit is het tijd voor een knallende finale. Giel en Stefan van STUK nemen plaats achter de dj-booth en sluiten de dag op muzikale wijze af.

Ook kun je in het attractiepark Odin en Vincent tegenkomen, bekend van @IJssalonBorger op TikTok. In themagebied Avalon staat weer een 360º video spinner en kun je het Toverland TikTok Team tegen het lijf lop.

Voor wie?

Vooral voor kinderen en tieners.


Aanvangstijden

25 juni 2023

Tijdens de reguliere openingstijden van 10:00 tot 18:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Met een regulier Toverland-ticket kun je van het hele programma én alle attracties genieten. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

 • De leukste fairs en markten in juni 2023

 • Deze Kunstmarkten en Kunstroutes zijn...

 • Central Park festival is klaar voor d...

 • Vernieuwd Nijntje museum opent op 21 ...

 • Aardbeienland
  Horst
 • Klimpark Fun Forest Venlo
  Tegelen
 • Openluchttheater De Doolhof
  Tegelen
 • Theater de Garage
  Venlo

Uitgelicht