Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Country & Christmas Fair in Vijfhuizen

 vindt dit leuk
(14 stemmen)
86%
Stem nu ook
De Country & Christmas Fair is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!

Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de velen stands die tal van lekkers bieden.
“ Laat u inspireren tijdens de Country & Christmas Fair 2024 op op locatie Expo Greater in Vijfhuizen ”
Wat u kunt verwachten van de grootste kerstmarkt van de Benelux?
Alle aanwezige stands worden op voorhand gecontroleerd op kwaliteit, originaliteit en soort producten. Middels deze controle bewaakt de organisatie de variatie van het aanbod, zodat er voor elk wat wils is en u niet constant de zelfde producten aan u gepresenteerd worden.
Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak.

Voor wie?

Vooral voor volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

19 t/m 24 november 2024

dinsdag 19 november t/m zaterdag 23 november van 10.00 - 22.00
zondag 24 november van 10.00 - 18.00
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

In de online voorverkoop zijn de tickets voor een
dagkaart di t/m zo € 18,50
avondticket (geldig vanaf 17.00) di t/m za € 16,00

kinderen t/m 11 jaar gratis
kinderen 12 t/m 16 jaar €12,50
parkeerkaart €15,00.


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


4 Reviews over Country & Christmas Fair

Tiny de Jong uit Alkmaar schreef op 25 november 2023
Vandaag 25 november zijn wij bij de Christmas fair geweest. Het viel inderdaad tegen. Bij Haarzuilens was het veel mooier opgezet.
Wij waren met de auto en werden naar het parkeerterrein verwezen, waar het een grote modderpoel was. De auto op de rijplaten weten te houden en niet geparkeerd in het gras. Via de rijplaten naar de uitgang gereden en aan de overkant van de weg was nog een klein parkeerterreintje met asfalt.
Heel veel auto's moesten uit de blubber worden getrokken. Wij komen hier niet meer terug. Een verstandige beslissing om hier niet te parkeren. Wel 12,50 euro voor de parkeerplaats betaald.
A Flore uit Uithoorn schreef op 24 november 2023
Gisteren op 23 nov. 2023 naar de fair geweest.
Wat een aanfluiting op het parkeerterrein, dit was een grote modderpoel, eenmaal op parkeerterrein kun je geen kant meer op, en word je gedirigeerd naar de parkeerplek, van de rijplaten af zo de modder in, kwam wel goed werd er gezegd....... Bij terugkomst op parkeerplek was de modderpoel helemaal niet meer te overzien, alle auto's stond weggezakt, en moesten met een trekker uit de prut worden getrokken, dit was een grote chaos, waardoor je ook in de modder wegzakte met je schoenen wat natuurlijk word veroorzaakt door de trekkers. EN DAT VOOR 12,50 parkeerkaart kosten, wat een aanfluiting! mij niet meer gezien op deze fair.
A. Nulle-van Erkel uit Bodegraven schreef op 22 november 2023
Bij aankomst op het parkeerterrein was het een grote rommel. Overal stonden auto's vast in de modder. Onze auto kon na een halfuur wachten er uit gesleept worden. Hierbij vroeg de bestuurder van de trekken wat collega's om hulp. Bij dit gesprek werd een heel denigrerende opmerking gemaakt; laat die vrouwen maar lekker staan moeten ze maar niet zo dom zijn de auto achteruit in te parkeren. Bah wat een misselijke opmerking dit getuigd niet erg van een professionele organisatie. En dan moet je voor zo'n slechte organisatie ook nog € 12,50 betalen! Verder hebben we wel een leuke middag gehad al viel de fair wel wat tegen.
A.Nulle-van Erkel uit Bodegraven schreef op 22 november 2023
Bij aankomst parkeerterrein was dit een grote rommel door slechte parkeerplaatsen op het veld stonden vele auto's vast in de modder. Onze auto kon na een halfuur wachten uit de modder gesleept worden. De bestuurder van de trekker zocht contact met zijn collega's om te komen helpen, bij dit gesprek werd er een zeer denigrerende opmerking gemaakt; laat die vrouwen maar lekker staan moeten ze maar niet zo dom zijn hun auto achteruit in te parkeren. Bah wat een onacceptabele reactie is dit en dan moet je ook nog € 12,50 betalen voor zo'n slechte organisatie. Verder hebben we wel een leuke middag gehad al viel de fair toch wat tegen.

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Voorstelling Fête Magnifique van Circ...
    Kom je deze zomer ook naar de 10e voorstelling van Circus Snor? .. »
  • Utrecht Lumen
    Een permanente lichtroute door de stad Utrecht. Een avondwandeling langs de verborgen schatten. .. »
  • Klederdracht- en Visserijmuseum
    Stap in de wondere wereld van Bunschoten-Spakenburg. Bewonder hier de klederdracht en cultuur. .. »

Uitgelicht