Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zaterdagmarkt Weerselose markt

13 juli 2024 | Weerselose Markt | Weerselo (Dinkelland)
 vindt dit leuk
(9 stemmen)
67%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2024 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Iedere zaterdag opnieuw trekt de Weerselose Markt veel bekijks. Een bezoek aan de markt, gelegen in Twente, is het hele jaar door een unieke beleving vol gezelligheid. Naast de markt op iedere zaterdag is de Weerselose Markt sinds juni 2015 ook elke tweede zondag van de maand geopend*.

Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen. De voorzieningen daarvoor zijn aangelegd direct tegenover en aanliggend aan het 2,5 hectare grootte marktterrein. De markt is ook met openbaar vervoer bereikbaar.

Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras. Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden

13 juli 2024

Wekelijkse zaterdagmarkt
De Weerselose markt is het gehele jaar door op zaterdag geopend. Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.

De Weerselose Markt ligt vol met nieuwe en gebruikte goederen zoals faillissementspartijen, zolderopruimingen, kleding en gereedschap, maar ook fruit, kaas, groenten en bloemen zijn er te vinden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen

Bezoekers kunnen lopend door een heus Saksisch (entree)gebouw de markt bezoeken. Dit gebouw is sinds 2013 in gebruik. Voor de liefhebbers: let binnen goed op alle details van dit gebouw. Het is namelijk geheel gebouwd volgens Twentse traditie.
entreeprijs 1.50.

Bezoekersinformatie

Weerselose Markt
Bornsestraat 14
7595 LG Weerselo
Schrijf een review »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres


Schrijf als eerste een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.

Meer over:

Ook interessant

  • Rijssens Leemspoor
    Smalspoor uit het begin van de twintigste eeuw. Je kunt het spoor bekijken en er zelfs een ritje op .. »
  • Bijentuin Hengelo
    Beleef bijenhouden van dichtbij .. »
  • Tweede Advent concert Bardel Klooster
    Tweede Advent-concert Kloosterkerk Bardel .. »

Uitgelicht