Kermis Terneuzen

15 september t/m 24 september 2017 | Markt / Stadhuisplein | Terneuzen
Bewaren in Mijn Uitjes
 vindt dit leuk
(58 stemmen)
84%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2017 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

Het is weer Kermis in Terneuzen vanaf 15 t/m 24 september 2017 met een diversiteit aan attracties en veel sfeer en gezelligheid in de plaatselijke horeca.

Als extra's hebben we op zaterdag 16 september 2 dweilbands, op woensdag 21 september hebben een kindermiddag,de act is nog een verrassing.Op zaterdag 23 september vindt ons jaarlijkse straattheater plaats. Zondag 24 september is het de maandelijkse koopzondag, alle winkels zijn dag geopend.Aanvangstijden

Vrijdag 15 t/m zondag 24 september 2017
De openingstijden worden vermeld in het Zeeuws-Vlaams Advertentie blad met een extra bijlage van de kermis. Tevens staan de openingstijden vermeld op de site van de gemeente Terneuzen.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van het evenement zelf.

Bezoekersinformatie

Markt / Stadhuisplein
Stadshuisplein 1
4530 AA Terneuzen
Tel.: 0651494322
Beoordeel Kermis Terneuzen »


Meer over:

Kermissen

Meer evenementen in de omgeving


Beoordelingen van Kermis Terneuzen

5 reviews
Jan uit Terneuzen schreef op 20 september 2016 14:36
Nou wat een flut kermis dit jaar in Terneuzen, er staat geen eens een spider, en 3 van die dezelfde spookhuis achtige attracties met wagentjes en nog 2 dezelfde ronddraaiers en dan heb je het gehad. allemaal dubbele attracties! en minder dan het jaar ervoor.beetje kale kermis dus!
Megan schreef op 13 september 2016 16:52
Ik zelf vind de kermis wel een heel leuk idee de tieners het huis uit en met de kleine in de draaimolen het is kaar een x per jaar waar zeuren de mensen toch om
Erik schreef op 7 september 2016 23:29
Dat is gewoon omdat het geld in het laatje brengt bij de gemeente. als iets geen geld opbrengt schaffen ze het af en zeggen dan zelf dat het uit de tijd is als reden.
Jeroen schreef op 7 september 2016 22:14
Waarom moet de Kermis zo lang in Terneuzen? wel 9 dagen lang die herrie, afschaffen die Kermis, is toch ook erg ouderwets en uit de tijd naar de kermis gaan.
Aarssen uit Hulst schreef op 22 september 2015 11:47
Moeilijk te beoordelen als kermis gesloten is. Ik opa van 2 kleinzoons in terneuzen vlgs kermiskrant maandag om 12.00 uur open. Haal mijn kleinzoon op lekker naar de kermis maar alles gesloten. Moet dit dus wel uitleggen aan kleinzoon van 3 en opa kosten benzine en parkeergarage gemaakt voor niks.

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Terneuzen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt .. »