X Mas Shopping by Candlelight in Heusden-Vesting

Home > Festivals & evenementen > Noord-Brabant
14 december t/m 15 december 2018 | Heusden Vesting | Heusden-Vesting (Heusden)
 vindt dit leuk
(107 stemmen)
95%
Stem nu ook
Let op: Dit evenement heeft in 2018 plaatsgevonden en is afgelopen. Mocht er nieuwe informatie komen (over een volgende editie) dan lees je dat hier.

In het pittoreske plaatsje Heusden Vesting hangt een heerlijke kerstsfeer tijdens de X Mas Shopping by Candlelight.

Er is een wensboom, megavuurkorf, en kerstlichtjes overal waar je kijkt! In totaal zijn er 50 vol moois, vol unieke kerstcadeautjes of gewoon lekker voor jezelf! Je vindt er brocante en spullen op het gebied van woon & lifestyle.

Op de Vismarkt en de Nieuwstraat staan de marktkramen, op de Botermarkt staan Foodtrucks. Kom je ook genieten?Aanvangstijden

Vrijdag 14 december 2018: 14.00 - 22.00 uur
Zaterdag 15 december 2018: 14.00 - 20.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Toegang gratis.

Bezoekersinformatie

Heusden Vesting
Centrum
5256 AC Heusden-Vesting
Tel.: 0616379005
Schrijf een review »


Video X Mas Shopping by Candlelight

Meer over:

MarktenKerstBrocante markten

Meer evenementen in de omgeving


3 Reviews over X Mas Shopping by Candlelight

Ellen uit Brandevoort schreef op 14 december 2018
Als wij onze auto moeten dubbel parkeren komen we zeker niet, openbaar vervoer bestaat 's avonds niet en Bromsnor is blijkbaar weer opgestaan! Nee we gaan wel naar andere leuke markten waar wel pendels rijden en parkeerplaatsen zijn. Heusden hier mis je toch echt wel een stuk begrip en kerstwarmte !
W.Kruize uit Raamsdonksveer schreef op 16 november 2018
Waarom laten jullie geen pendelbusjes rijden vanaf het grote parkeerterrein naar het centrum van Heusden? Dan zijn er geen parkeerproblemen meer.
Lambert v.d. Veeken uit Rosmalen schreef in 2017
Ik ben gisteren samen met mijn vrouw in Heusden Vesting geweest. We hebben de kraampjes en winkeltjes bezocht en een lekkere pannenkoek gegeten. Ook nog wat gezellig zitten kletsen met mensen en toen weer terug naar onze auto. Daar aangekomen zit er een parkeerboete op de voorruit, terwijl ik nog zoveel moeite heb gedaan om hem zodanig te parkeren dat echt niemand er enige last van had. Hij stond dat weliswaar niet in het parkeervak , maar dat kun je verwachten met een dergelijk evenement. En ik zag daarna dat ik niet de enige was met een flinke bon van € 99,00 . Ik vind dit gewoon te triest voor woorden. Voor onbeschoft parkeren zou ik het normaal vinden , maar mijn auto stond op een perfecte open ruimte en zowel de ambulance en brandweer zouden er zo maar langs kunnen. De agent in functie zou beter moeten weten, We moeten als Nederlander toleranter zijn hoor ik Mark Rutten nog zeggen. Was de agent misschien geen Nederlander ? Er zullen dan best borden gestaan hebben , maar ik heb ze in de drukte en het donker niet gezien. En ik hield me bezig om mijn auto op een geschikte en veilige plaats kwijt te kunnen. En dat is me gelukt. Het is alleen zo dat iemand daar € 99,00 voor wil hebben en ik weet niet hoe U daar over denkt , maar ik vind het gewoon stelen van de gewone burger en niet meer en niet minder. Je kunt het zien als machtsvertoon van ,,ik ben de baas" en ik wil dat het zo gaat. Dat is in elk geval niet tolerant zoals Rutte dat bedoeld. En als je het niet begrijpt , moet je maar eens met mij komen praten. Dan zal ik je eens uitleggen hoe je mensen naar je toe haalt. Nu jaag je ze alleen maar weg. En ik kan nooit de enige zijn.

Schrijf een reviewLaat dit leeg:

* Verplichte velden. Jouw e-mailadres wordt niet getoond.
Uitgelicht voor jou

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Heusden-Vesting

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
Uitjes uit jouw regio. Altijd op de hoogte .. »