Home | Dagje uit vandaag | Workshops

Uittips van bezoekers over Uitgeest

Noord-Holland
Noord-Holland > Uitgeest > Tips van bezoekers

Uitgeest (gemeente)


Bezoekerstips over Uitgeest (9) | Tip toevoegenAlle attracties »

Ga je binnenkort naar Uitgeest en ben je op zoek naar tips voor een bezoek? Wat is typerend aan deze gemeente? Zijn er leuke activiteiten of bijzondere plekjes. Is het een mooie omgeving? Is het leuk in de zomer of juist in een ander seizoen? Wat is dat ene leuke winkeltje of restaurant dat je gezien moet hebben. Wissel hier je ervaringen uit.
28 oktober 2019Monkey Town Uitgeest
door De blieck
Voir kinderen vanaf een jaar of viif is er genoeg maar voor de kleinere kindjes is er eigenlijk alleen de ballenbak. Er is nog wel een ieneminie draaimolentje met 3 paardjes maar dan moet dan voor een ritje van 1 minuut nog 1 euro voor betaald worden, ook een autootje, 50 cent, een soort botsautootje, 1 euro, terwijl je voor 2 kinderen al 16 euro hebt betaald. Er wordt dan wel gezegd dat deze dingen geplaatst zijn door een bedrijf van buitenaf maar ik vind dit gewoon niet kunnen, ook het niet mee mogen nemen van een pakje drinken vind ik te gek voor woorden, de tassen worden zelfs gecontroleerd op eventueel meegebracht drinken. Wij zijn aow 'ers en dan ga je een middagje met de kleinkinderen op stap en dan ben je naast de hoge entree prijs nog een een hoop geld kwijt voor de dingen die ik net noemde.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
13 september 2019Kanoverhuur De Aker
door Yolanda van leijden
Wat een ontzettend vriendelijke service van de eigenaars.
Omdat wij als school een reservering van een kano ochtend vanwege omstandigheden moesten afzeggen kregen wij het bedrag tetug betaald!
Chapeau !!!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
4 september 2019Kanoverhuur De Aker
door Wim
Ik raad iedereen eens aan om eens een kano of een sup tour te ervaren. Rustieke omgeving, je komt tot rust. En silvia is een vakvrouw, gastvrij, begripvol en een super hosts. Ik zeg, ga het water op!!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
19 juni 2019Monkey Town Uitgeest
door Maartje
Prima monkeytown. Heerlijk ruim en overzichtelijk. Je kan achter de speelruimten langslopen zodat je de kinderen makkelijk vindt.
Ook hier mag je geen eigen eten meenemen, maar helaas is er alleen ongezond eten en drinken waarvan een van mijn kinderen en ik niets mogen.
Zelfs in sportkantines wordt steeds voor gezonder eten gezorgd. Waarom niet bij monkeytown?

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
13 december 2016Monkey Town Uitgeest
door Simone
Een goed overzicht over de kinderen, zitplaatsen in het midden, aan de ene kant een speelgedeelte voor de kleintjes en aan de andere kant het speelgedeelte voor de wat grotere kinderen. Dochter heeft ook haar partijtje bij mt gevierd en dat was erg leuk.

Eten is ook heerlijk. En ook belangrijk, het is er lekker schoon.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
9 november 2012Monkey Town Uitgeest
door Kim
Leuke plek om heen te gaan met de kids. In de vakantie is het wel erg druk! De kleintjes en grotere kids vinden zo hun eigen weg!
Maar absoluut een aanrader, bestel een kan limonade of wat lekkers en zowel papa en mama als de kids genieten de hele dag.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
8 februari 2012Monkey Town Uitgeest
door Saskia
Wij gaan regelmatig naar Money Town Uitgeest met onze kinderen van nu 4 en 1.5 jaar oud. Voor de jongste hebben ze een grote ballenbak met klim blokken. De aller kleintste kunnen hier naar hartelust klauteren zonder zich pijn te doen. Ook onze meid van 4 vind het er fantastisch. Ze hebben er een leuk glijbaan waar je vanaf kan met een slee. Ook is er een stijle glijbaan voor de oudere kinderen. Wat ook heel leuk is de afdeling waar de kinderen kunnen bouwen met super grote "lego" blokken. Er is veel te doen, te veel om nu verder op te noemen. De keuken is ook goed. Heerlijke broodjes, vette hap en koffie met gebak en veel snoepjes. Echt een aanrader. Maar kom wel vroeg (10 uur), want het kan er erg druk worden.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
18 mei 2011Monkey Town Uitgeest
door Omie mar schepers-smit
Wij 2 Omie`s hebben regelmatig onze jongste klienzoon, van 8 jaar ( de andere 3 kleinkinderen hebben de leeftijd niet meer te logeren ) te logeren en hij hoeft niet ver weg, als hij maar in Uitgeest is bij zijn Omie`s, alleen met z`n vriendje ons overbuur jongetje naar ...Monkey Town... met Omie Mar nu geloof het of niet dit is zijn uitje .En 1 Omie geniet even van de rus t thuis, en de andere Omie Mar. zit heerlijk te genieten omdat de jongens helemaal uit hun dak gaan..ja en dat kunnen zij in Monkey Town gewldig..

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
23 december 2009Monkey Town Uitgeest
door Liz
Laatst hier een paar uurtjes verbleven met het gezin, wat daar allemaal uit de keuken komt is super,en dat voor een indoorspeeltuin,een dikke 10...en de speeltuin is ook heel leuk.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt

Vertel jouw tip over Uitgeest

Wat vind jij typerend aan Uitgeest? Wat maakt deze gemeente een bezoek waard? Vertel over leuke activiteiten, de binnenstad, bijzondere plekken, de omgeving, natuur, leuke restaurants, terrasjes enz.

Titel


Jouw tip

Naam
E-mail (niet zichtbaar)


Voorwaarden
1. Jouw e-mailadres delen wij niet met anderen.
2. Jouw e-mailadres gebruiken wij alleen voor correspondentie over jouw vermelding op Uitzinnig.nl.
3. Op tips die hier geplaatst worden is onze disclaimer van toepassing.
4. Godslastering, obsceniteiten, grove opmerkingen of kwetsend commentaar zijn ongewenst.
5. Reclame uitingen, hyperlinks, tips van één woord en betekenisloze berichten zijn niet toegestaan.
6. Tips die niet zijn toegestaan of ongewenst commentaar bevatten worden aangepast of verwijderd.
 
De leukste uittips direct via Facebook. Word nu fan van Uitzinnig.nl »