Verrassend er op uit in Noord-Holland

Noord-Holland heeft met Amsterdam als middelpunt heel veel te bieden voor een boeiende, spannende, kunstzinnige of sportieve activiteit, voor een dagje uit.

Noord-HollandMaar Noord-Holland heeft nog veel meer te bieden. Kom lekker uitwaaien aan de kust. Of beleef de typische hollandse vergezichten die je herkent van beroemde schilderijen. En bezoek ook eens een van de bekende vissershaventjes.

Bijzonder is ook de Stelling van Amsterdam; een groep forten rondom Amsterdam die momenteel een plaats hebben op de Werelderfgoedlijst
De lange kustlijn biedt zowel voor ontspanning als sportieve activteiten volop mogelijkheden. Aan de Noordzee liggen bekende badplaatsen als Zandvoort, Egmond en Bergen en in het noorden Texel. Aan het IJsselmeer liggen historische steden zoals Volendam, Enkhuizen en Hoorn.

Uitgaan in Noord-Holland is ook 's avonds geen probleem. Zo zijn er op tal van plaatsen voorstellingen en optredens. In de grotere plaatsen kunt u zich mee laten voeren in het bruisende nachtleven.

Onderstaand overzicht bevat uitgaanstips voor een activiteit, evenement of een leuk dagje uit in Noord-Holland.
 

Uittips van bezoekers in Noord-Holland

Zee Aquarium Bergen aan ZeeBergen aan Zee
10 Bijzonder mooi museum, met passie ..
Interessante collectie met mooie verzorgde aquaria en duidelijke uitleg. Dat het museum niet zo groot is, vind ik geen bezwaar. Er is ..
Review van Bezoeker met hond, 2018 Lees verder »
Electrische Museumtramlijn AmsterdamAmsterdam
9 Authentiek zolang het kan
Maak een leuke rit van Amsterdam naar Amstelveen in een oude tram. Zowel de rit is heel leuk als het weer zitten in een nostalgische tram. ..
Review van Astrid van der velde, 2018 Lees verder »
Sprookjeswonderland EnkhuizenEnkhuizen
10 Een leuke dag in sprookjes wonderland.
Dat er nog gratis parkeren bij sprookjeswonderland is ! Voor de hele family met kleine kinderen inclusief oma en opa, is het de hele dag ..
Review van C. Hoffer, 2019 Lees verder »
Attractiepark De GoudvisSint Maartenszee
8 Heel leuk
Erg veel leuke speeltoestellen voor de kinderen. Er is een glijbaan en ballenbak en voor de allerkleinsten is er een apart hoekje. Ouders ..
Review van a, 2018 Lees verder »
Speelderij de BatavierAlkmaar
7 Wel aardig
Begint met entree geld, is één prijs, raar want een volwassene gaat niet spelen. Enfin als je gebruik wilt maken bv bootje, auto moet je ..
Review van Kramer, 2018 Lees verder »
Dagje uit met kinderen in Noord-Holland
Bekijk hier ons overzicht met leuke kinderuitjes en tips.
Kinderuitjes in Noord-Holland

 
Gratis vermelding op uitzinnig.nl
Voeg uw museum, theater, expositie, attractie, rommelmarkt, braderie, speeltuin, festival of evenement gratis toe aan uitzinnig.nl.

Zo profiteert u van de dagelijkse stroom bezoekers die vaak toevallig met uw locatie of evenement kennismaken.

Klik hier voor een gratis vermelding »
Ontvang jij al onze uitgaanstips met vrijkaarten? Meld je nu gratis aan .. »