Home | Dagje uit vandaag | Workshops

Uittips van bezoekers over Wierden

Overijssel
Overijssel > Wierden > Tips van bezoekers

Wierden (gemeente)


Bezoekerstips over Wierden (3) | Tip toevoegenAlle attracties »

Ga je binnenkort naar Wierden en ben je op zoek naar tips voor een bezoek? Wat is typerend aan deze gemeente? Zijn er leuke activiteiten of bijzondere plekjes. Is het een mooie omgeving? Is het leuk in de zomer of juist in een ander seizoen? Wat is dat ene leuke winkeltje of restaurant dat je gezien moet hebben. Wissel hier je ervaringen uit.
13 augustus 2021Varen op de Regge - Mölke Activiteiten
door Gerda maathuis
De omgeving van de Regge vanaf het water is ronduit geweldig. Het fluisterbootje voldoet aan de verwachtingen dus wij zijn hartstikke tevreden over onze mooie tocht.

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
3 september 2018Varen op de Regge - Mölke Activiteiten
door Olav rudzik
De service is heel slecht. We hadden een fluisterbootje gereserveerd voor 2 uur. Het 1e bootje maakte maar lawaai dan een motorboot en rammelde aan alle kanten. Het 2e bootje was niet vooruit te branden en na een half uur was de accu leeg. Terug gelopen door weilanden naar het park. We konden ons geld terug krijgen (lijkt mij niet meer dan normaal) maar een verdere compensatie voor de verpeste middag zat er niet in. Ook niet na mail en telefonisch contact. Ze beroepen zich op overmacht. Dan heb ik toch een andere definitie van het begrip overmacht

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt
6 januari 2015Klompen en Zompendorp
door Tea van Coeverden
Enter heeft een rijke historie. We hebben een heus klompenmuseum. Dat is de moeite waard om te bezoeken. Ook de allergrootste klomp ter wereld heeft een prachtig plekje tegenover de Ned. Hervormde kerk. Ook kan men bij de Lee het boothuis van de Enterse Zomp bekijken. Een zomp is een vaartuig uit vroeger tijden Enternaren waren vaak zompschipper. Rondom de Lee is een prachtig wandelgebied, en bij het botenhuis is een heel gezellig terras. Ook is er in Enter een heuse ganzenmarkt, met ganzenhoedsters en in november verzorgt de plaatselijke slager een varken aan de ladder, de zogeheten slachtvisite. Kortom te veel om op te noemen , maak het zelf mee!!!!

Vind ik leuk | Laat zo weten dat je deze tip zinvol vindt

Vertel jouw tip over Wierden

Wat vind jij typerend aan Wierden? Wat maakt deze gemeente een bezoek waard? Vertel over leuke activiteiten, de binnenstad, bijzondere plekken, de omgeving, natuur, leuke restaurants, terrasjes enz.

Titel


Jouw tip

Naam
E-mail (niet zichtbaar)


Voorwaarden
1. Jouw e-mailadres delen wij niet met anderen.
2. Jouw e-mailadres gebruiken wij alleen voor correspondentie over jouw vermelding op Uitzinnig.nl.
3. Op tips die hier geplaatst worden is onze disclaimer van toepassing.
4. Godslastering, obsceniteiten, grove opmerkingen of kwetsend commentaar zijn ongewenst.
5. Reclame uitingen, hyperlinks, tips van één woord en betekenisloze berichten zijn niet toegestaan.
6. Tips die niet zijn toegestaan of ongewenst commentaar bevatten worden aangepast of verwijderd.
 
De leukste uittips direct via Facebook. Word nu fan van Uitzinnig.nl »