Inloggen

Valentijnsdag 2024 - Vier de liefde met deze uitjes

Rechts: kasteeldehaar.nl
Verras jouw grote liefde op en rond Valentijnsdag en vier de liefde. Dat kan met een speciale Valentijntour, een Valentijnsconcert of Valentijnslunch. En zelfs een privé bioscoop voor twee.

Wil je echt uitpakken? Ga dan Trouwen voor één Dag! Bekijk hieronder de Valentijns uitjes en activiteiten.

Valentijn Autopuzzeltocht

Valentijn Autopuzzeltocht
Leusden (Utrecht) - Nodig je liefje uit voor een bijzonder dagje uit met de Valentijn Autopuzzeltocht! Een romantische autopuzzeltocht op zaterdag 17 februari door de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug met lekkere hapjes en drankjes.

Valentijn op Kasteel de Haar

Haarzuilens (Utrecht) - Verras je geliefde en combineer je bezoek aan Kasteel de Haar of wandeling in het park met een sfeervolle valentijnslunch op het Stalplein van Kasteel de Haar. Of vier de liefde met het hele gezin en doe de valentijnsspeurtocht ‘Hartendief’. Wie heeft alle liefde uit het kunstwerk in de balzaal gestolen?

Bekijk een romantische film in jouw eigen Privé bioscoop

Bekijk een romantische film in jouw eigen Privé bioscoop
Een romantische avond beleven in jouw eigen privé bioscoop voor 2 personen? Dat kan bij boutique hotel OTTO in Wijk bij Duurstede, bij Hotel New York in Rotterdam én bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Natuurlijk kun je er ook heerlijke drankjes en hapjes bestellen.

Valentijnsdag bij Trouwen voor 1 Dag

Valentijnsdag bij Trouwen voor 1 Dag
Amsterdam (Noord-Holland) - De liefde hangt in de lucht en Valentijnsdag staat voor de deur! Dit jaar ben je uitgenodigd voor een onvergetelijk avontuur waar de romantiek vanaf spat. Waarom niet de liefde vieren door te trouwen voor slechts één dag? Met bruidskleding, ceremonie en al... Te reserveren in de maand februari.

Valentijnsconcert

Gouda (Zuid-Holland) - Vier Valentijn met een rijkelijk gevarieerd programma vol klassieke romantiek op het Valentijnsconcert in Gouda op zondag 11 februari. Met muziek van Beethoven, Grieg en Suk. Uiteraard zijn er nog veel meer prachtige concerten om uit te kiezen.

Voorstelling 'Een zoektocht naar Liefde'

Utrecht (Utrecht) - 'Een zoektocht naar Liefde' vertelt het persoonlijke verhaal van Han de Regt. Op zijn reis in de liefde probeert hij de wetten van de liefde te ontrafelen. Hij brengt zijn persoonlijke levenslessen met humor en zelfspot. Een voorstelling op 14 februari dat raakt en je uitnodigt om na te denken over de schoonheid en complexiteit van de liefde.

Valentijn onder de sterren in het Planetarium

Valentijn onder de sterren in het Planetarium
Amsterdam (Noord-Holland) - Kom alleen of met je geliefde op 14 februari naar Valentijn onder de sterren in het ARTIS-Planetarium. Luister onder de sterrenhemel van het Planetarium naar verhalen over liefde in de natuur door ARTIS-biologen...

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

Gratis naar Design Museum Den Bosch op Valentijnsdag

Den Bosch (Noord-Brabant) - Kom op Valentijnsdag met je date, geliefdes, Galentine (vriendschappelijke Valentijn), buren of gewoon met jezelf naar het Design Museum Den Bosch. Op de dag van de liefde is het museum voor iedereen gratis te bezoeken in het kader van de tentoonstelling Ontworpen liefde, die nog t/m 18 februari te zien is. Bij de tentoonstelling hoort een uitgebreid activiteitenprogramma vol workshops, lezingen, speeddates, films en meer.

Nog veel meer leuke uitjes

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke dingen om te doen samen met je lief. Bekijk op Uitzinnig.nl welke uitjes er allemaal zijn of bekijk de uitagenda voor een leuk evenement, concert of voorstelling.

Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
De leukste fairs en markten in april 2024
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »