Inloggen

7 x Speurtochten voor kinderen in de zomervakantie

Links: doejemee.nlRechts: Schatzoeken op Kasteel De Keverberg
Op diverse plekken in Nederland kunnen kinderen leuke speurtochten doen deze zomervakantie. Ga op zoek naar 'Happy Stones', op expeditie met je smartphone door het verleden, of schatzoeken op een echt kasteel!

Bekijk hieronder 7 x speurtochten voor kinderen en ga op ontdekkingstocht!

1. Gouden Happy Stone Speurtocht

Gouden Happy Stone Speurtocht
Door heel Friesland - Het vinden van Happy Stones maken je vrolijk en zijn helemaal in deze zomer. Overal in Friesland liggen Gouden Happy Stones verstopt. Ga je mee op zoek en weet jij de speurtocht te volbrengen? Dan maak je kans op een compleet verzorgde picknick voor het hele gezin!
5 juli t/m 22 augustus 2021

2. Schatzoeken op het kasteel

Kessel (Limburg) - Kapitein "Johnny Silver" en zijn matroos "Pieternel" zijn deze zomer op 6 dinsdagen op Kasteel De Keverberg. Zij zijn op zoek naar bemanningsleden om te helpen zoeken naar de schatkist en de code om deze te kunnen openen. Met diverse opdrachten en natuurlijk een leuke beloning voor alle bemanningsleden. Deze activiteit is superleuk te combineren met een bezoek aan het kasteel.
6 dinsdagen in juli en augustus 2021

3. Sjoerd en de Stapelstad

Sjoerd en de Stapelstad
Zaandam (Noord-Holland) - De hele zomer kunnen kinderen gratis meedoen aan de Sjoerd en de Stapelstad speurtocht in het stadshart van Zaandam. Ontdek de echte Stapelstad, zoek naar de 10 verstopte bouwers op de Gedempte gracht, luister naar het Stapellied en ontvang achteraf een leuke verrassing.
Voor kinderen van 2 t/m 8 jaar
T/m 1 september 2021

4. Speurplezier bij Kasteel De Haar

Speurplezier bij Kasteel De Haar
Haarzuilen (Utrecht) - Bij Kasteel de Haar kunnen kinderen 2 leuke speurtochten doen. Zoo-k Het Dier Van De Haar is speciaal voor kinderen t/m 7 jaar. En voor 8 jaar en ouder is er de kijktocht 'Op Bezoek Bij De Baron'.
T/m 31 augustus 2021

5. Expeditie van Lier

Assen (Drenthe) - Families met kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen met hun smartphone op expeditie door de stad Assen. Expeditie van Lier is de leukste speurtocht over het verleden. Tijdens de route ga je terug naar de 18de eeuw. De tijd waarin ontvanger-generaal Johannes van Lier leeft. Samen met hem ga je op ontdekkingstocht door Assen.
T/m 31 augustus 2021

6. Kinderspeurtocht Amsterdam

Amsterdam - Een speurtocht door het oude centrum van Amsterdam die leuk is voor kinderen én ouders. Maak al rekenend, tekenend en puzzelend een mooie wandeling en leer alles over de geschiedenis van Amsterdam. Bezoek de Boeddhistische Tempel in Chinatown, ontdek het kleinste huis en bekijk de oude stadspoort.
Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, doorlopend te bestellen.

7. The Nature Game Drenthe

The Nature Game Drenthe
Spier (Drenthe) - Wat is The Nature Game? Het is een sprookje, het is een vette game, en je leert over de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. The Nature Game is een magische tabletgame in de natuur.
Voor het hele gezin, vanaf 8 jaar, doorlopend te boeken.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Uitjes met kinderen in de Zomervakantie

Wil je nog meer inspiratie voor leuke dingen om te doen met kinderen in de zomervakantie? Bekijk 15 x de leukste uitjes met kinderen. Fijne zomer!

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Wat te doen dit weekend?
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »