Inloggen

De leukste fairs en markten in september

Links: hetbrokantien.nlRechts: zeldzaammooi.com
Bezoek een leuke buiten fair in landelijke stijl, een brocantemarkt, antiekmarkt of streekmarkt in september.

Hou je van struinen langs kraampjes en de gezelligheid van een markt? Op zoek naar leuke brocante spulletjes. Of houd je juist van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze gemaakt zijn? Er is weer genoeg keus.

We zetten de leukste brocante markten en buitenfairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij. Bekijk de leukste fairs en markten in september.

1. Brocante Herfstfair Orvelte

Brocante Herfstfair Orvelte
De Brocante Herfstfair Orvelte is een zeer geliefde brocante fair in hartje Orvelte! De geur van hoppe, de zeer fraai gedecoreerde kramen, kransen, veel groen, heel veel brocante. Leuke live muziek vanaf onze hooikiep op de Brink. Genieten, struinen, hapje, drankje, leuke vondst scoren het kan in Orvelte.
3 en 4 september 2022 | Orvelte (Drenthe)

2. Zeldzaam Mooi Markt Valkhofpark

Zeldzaam Mooi Markt Valkhofpark
Op de Zeldzaam Mooi Markt in het unieke en bijzondere Valkhofpark in Nijmegen vind je unieke, originele en handgemaakte producten. Maar ook andere rariteiten, zoals creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
4 september 2022 | Nijmegen (Gelderland)

3. Wollig Landleven Diever

De Wollig Landleven fair is er voor mensen met passie voor Wol, Lifestyle en Streekproducten. Vele standhouders presenteren daar hun producten en specialiteiten met passie en vakmanschap.
4 september 2022 | Diever (Drenthe)

4. Boerenmarkt bij Vroeg

Boerenmarkt bij Vroeg
Proef de Kromme Rijnstreek op de Boerenmarkt bij Vroeg! Verschillende boeren en producenten laten hun prachtige verse waar zien en proeven. De markt vindt plaats in de boomgaard van restaurant Vroeg!
10 september 2022 | Bunnik (Utrecht)

5. Grietmarkt

Op het sfeervolle plein tegenover Kasteel Amerongen vindt de Grietmarkt plaats. Tijdens dit ééndaags cultureel en groen festival kun je kunst bekijken en kopen van kunstenaars en smaakvolle biologische producten proeven en kopen. Daarnaast zijn er muzikanten, straatartiesten, workshops en verrassingen.
10 september 2022 | Amerongen (Utrecht)

6. Landgoedfair bij Kasteel VaesHartelt

Je bent welkom op Buitenplaats VaesHartelt in Maastricht voor een gezellige Landgoedfair. Bij dit prachtige kasteel vind je een ruim aanbod aan brocante, oude schatten en vondsten uit o.a. Frankrijk en België, landelijke woonaccessoires, lifestyle, delicatessen, gezellige terrasjes en live muziek.
10 & 11 september 2022 | Maastricht (Limburg)

7. Landelijke Fair Zuidbarge

Landelijke Fair Zuidbarge
In het mooie Zuidbarge wordt een Landelijke Fair georganiseerd. Een fair met zo'n 50 unieke standhouders, op een prachtige locatie, waar je heerlijk kunt rondneuzen tussen stands met landelijke producten, woon- en tuindecoraties, cadeau-artikelen, brocante, planten etc.
10 september 2022 | Emmen (Drenthe)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Brocante Markt Klein Frankrijk

Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op deze grote brocante markt vind je 200 kramen met brocante, antiek, vintage en foodtrucks voor eten en drinken.
17 september 2022 | Mijnsheerenland (Zuid-Holland)

9. Jaarmarkt Slotermeer

Nieuw in Amsterdam: Jaarmarkt Slotermeer! Een bruisend buurtfeest vol verkoop en vermaak voor het hele gezin. Struin langs 200+ kramen van Amsterdam Blend Market en de Xxl Rommelmarkt.
18 september 2022 | Amsterdam (Noord-Holland)

10. Slot Zeist Brocante Tuinfair

Slot Zeist Brocante Tuinfair
Bij het prachtige Slot Zeist vindt een speciale Brocante Tuinfair plaats. Kom heerlijk schat zoeken tussen de brocante spulletjes op deze nazomer editie. Er zijn voornamelijk spullen van antiekmarkten uit Frankrijk en België te koop.
18 september 2022 | Zeist (Utrecht)

11. Kek Festival

Live muziek, culinair, kunst, kekke markt, dat zijn de ingrediënten van KeK Festival. Tussen het weelderige groen staan Kekke deelnemers met food, kunst en kekke, duurzame producten. En zijn er diverse optredens te bezoeken.
25 september 2022 | Zeddam (Gelderland)

12. Suikermarkt

Suikermarkt
Op de unieke plek van het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 Groningen wordt de Suikermarkt georganiseerd. Op deze markt kun je een variatie vinden aan bijzondere items: vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie en meer.
25 september 2022 | Groningen (Groningen)

13. Nog meer fairs, markten en braderieën

Uiteraard is dit slechts een selectie van de markten, fairs en braderieën die in Nederland georganiseerd worden. Weten welke er nog meer zijn? Bekijk de marktkalender op UItzinnig.nl voor het hele overzicht.

Paasmarkten en Paasfairs 2023
De kaasmarkten in Alkmaar gaan van start
Dino uitjes in Nederland
De leukste fairs en markten in april 2023