Inloggen

Halloween uitjes - Lekker griezelen en magie beleven

Links: Halloween Spooky Days in Walibi HollandRechts: tc.tradetracker.net
De tijd van Halloween is aangebroken. Lekker griezelen tijdens spannende maar ook vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin.

Spookwandelingen, spookhuizen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met vogelverschrikkers, pompoenen en spinnenwebben; in oktober kun je het allemaal beleven! Bekijk hieronder de leukste halloween uitjes voor kinderen tot 12 jaar.

1. Halloween Spooky Days

Halloween Spooky Days
Speciaal voor stoere kinderen van 6 tot 12 jaar organiseert Walibi Holland de Halloween Spooky Days. Spannend, uitdagend en een beetje griezelig, maar gelukkig niet zo eng als het avondprogramma van de de Halloween Fright Nights.
7, 8 en 14 t/m 29 oktober 2023 | Biddinghuizen (Flevoland)

2. Scary Prairie

Scary Prairie
In Attractie- en Vakantiepark Slagharen kun je voor het eerst Halloween beleven. Met je gezin kun je overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden.
7 t/m 29 oktober 2023 | Slagharen (Overijssel)

3. The Scary Strawberry Days

Het Aardbeienterras sluit dit seizoen griezelig goed af! De herfstvakantie wordt gevierd in Halloween- style, compleet met 'echte' heksen, spoken en vampiers. Compleet met groot spookhuis en nieuw dit jaar: een griezelig kerkhof!
14 oktober t/m 5 november 2023 | Zundert (Noord-Brabant)

4. Halloween in Drouwenerzand Attractiepark

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark
Beleef de spectaculaire Halloweendagen bij Drouwenerzand Attractiepark. In de middag is het Sweet Halloween, gericht op jongere kinderen met leuke activiteiten. Vanaf 18.00 uur begint het echt ‘scary’ te worden, dit enge tijdperk wordt ingeluid met een Griezelparade.
7, 14, 21, 25 & 28 oktober 2023 | Drouwen (Drenthe)

5. DippieBoe

DippieBoe is een super leuk Halloween-event speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar! Tijdens DippieBoe zijn alle attracties geopend en is Attractiepark DippieDoe volledig omgetoverd tot een griezelig Halloweenparadijs voor de allerkleinsten.
17 t/m 22 oktober 2023 | Best (Noord-Brabant)

6. Halloween Days

Lekker griezelen en genieten met het hele gezin? Dat kan tijdens de Halloween Days in Attractiepark Toverland. In oktober en november zijn er familievriendelijke Halloween-activiteiten waarbij je kunt griezelen met een lach.
7 oktober t/m 5 november 2023 | Sevenum (Limburg)

7. Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren
Een hele maand lang is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Het park is prachtig versierd en er zijn te gekke griezelige dingen te beleven...
6 oktober t/m 5 november 2023 | Apeldoorn (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Halloween Spookwandeling

Met Halloween is het bos van Outdoorpark SEC Almere gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Tijdens Halloween gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen.
Zaterdag 28 oktober 2023 | Almere (Flevoland)

9. Halloween bij Dierenpark De Oliemeulen

De herfstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen staat in het teken van Halloween, met dit jaar als thema: De verloren schat! Volg de route van de schatkaart, doe de opdrachten & beantwoord de vragen die je onderweg tegenkomt en vindt de schat!
14 t/m 29 oktober 2023 | Tilburg (Noord-Brabant)

10. Halloween voor durfals

Halloween voor durfals
Op de speciale Halloween pagina vind je nog veel meer Halloween uitjes. Speciaal voor tieners en volwassenen die niet bang zijn aangelegd, zijn er ook angstaanjagende horroravonden en huiveringwekkende halloween events. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

Wat te doen dit weekend?
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
De leukste fairs en markten in april 2024
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Toon de nieuwste thema's »