Inloggen

De leukste fairs en markten in april

Links: © Robert Modderkolk - Hoge Veluwe MarktRechts: IBIZA Xperience Fair
Bezoek een leuke buitenfair in landelijke stijl, een brocantemarkt, voorjaarsmarkt of andere themamarkt in april.

Struinen voor unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten of je tuin of balkon weer aanpassen aan de lente. Er zijn weer leuke fairs op mooie locaties, zoals op een boerderij of landgoed. Ook zijn er mooie brocantemarkten en themamarkten in april.

We zetten de leukste markten en fairs die de komende weken plaats vinden voor je op een rij.

1. Hoge Veluwe Markt

Hoge Veluwe Markt
Hoenderloo (Gelderland) - Combineer een bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe met de Hoge Veluwe Markt. Op deze markt staan bevlogen mensen met duurzame producten en een eerlijk verhaal.
Zaterdag 2 april en zaterdag 16 april 2022

2. IBIZA Xperience Fair

IBIZA Xperience Fair
Den Bosch (Noord-Brabant) - Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair in Brabanthallen Den Bosch en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel.
Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022

3. Wollig Landleven Lentefair Vollenhove

Vollenhove (Overijssel) - Tientallen standhouders presenteren hun producten en specialiteiten op het gebied van Wol, Lifestyle en Streekproducten met passie en vakmanschap. Gezelligheid, sfeer en mooie producten in het centrum van Vollenhove.
Zaterdag 2 april 2022

4. Lentemarkt op De Oorsprong

Lentemarkt op De Oorsprong
Schalkhaar (Overijssel) - Eindelijk weer gelegenheid om een streekmarkt te organiseren. De Lentemarkt vindt plaats op De Oorsprong met een gevarieerd aanbod van kraamhouders. Er is genoeg te zien en te beleven, ook voor kinderen.
Zondag 3 april 2022

5. Duurzame Lentemarkt

Wageningen (Gelderland) - Wageningen viert de lente tijdens de Duurzame Lentemarkt. In het centrum zijn talloze kramen te vinden met duurzame en lente gerelateerde artikelen.
Zondag 3 april 2022

6. Zeldzaam Mooi Markt Lange Voorhout Den Haag

Den Haag (Zuid-Holland) - De Lange Voorhout in Den Haag is de perfecte locatie voor een Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Zondag 3 april 2022

7. Brocante en Landelijk op Landgoed De Olmenhorst

Brocante en Landelijk op Landgoed De Olmenhorst
Lisserbroek (Noord-Holland) - Gezellige buitenfair op de sfeervolle locatie Landgoed De Olmenhorst. Op de Landgoedfair vind je brocante, antiek, vintage, streekproducten enz.
Zaterdag 9 en zondag 10 april 2022

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Voorjaarsmarkt Bomenmuseum

Doorn (Utrecht) - Een gezellige Voorjaarsmarkt in het Nationaal Bomenmuseum. Hier vind je producten passend bij de natuurlijke omgeving: planten, tuin- en woondecoraties, cadeau artikelen en mode van natuurlijke materialen of voor outdoor gebruik, en veel meer.
Zondag 10 april 2022

9. Goede Vrijdagmarkt Deventer

Deventer (Overijssel) - Elk jaar op de vrijdag voor Pasen vindt de Goede Vrijdagmarkt Deventer plaats. De grote warenmarkt in de mooie binnenstad telt zo’n 300 kramen. Ook voor kinderen is het leuk; er is een ‘Paasboerderij’ met jonge dieren.
Vrijdag 15 april 2022

10. In & om de Boerderijfair

In & om de Boerderijfair
Loon (Drenthe) - Een stoere, gezellige landelijke fair in Loon, dichtbij Assen. De fair wordt gehouden in oude Drentsche schuren, op het erf van de boerderij, en door het dorp. Er komen rond de 90 standhouders, met mooie producten en streekproducten.
Zondag 10 april 2022

11. Paasmarkten en Paasfairs

Niets leukers dan met Pasen een Paasfair of Paasmarkt te bezoeken. Dat kan op verschillende plaatsen door het land. Zoals de Paasfair in Middelburg met brocante spullen, de Paasmarkt Orvelte met goede kwaliteit stands in de sfeer die bij dit fraaie monumentale dorpje passen of de mega grote Paasmarkt in Panningen.
Paasweekend: zondag 17 en maandag 18 april 2022

12. FeelGood Market

FeelGood Market
Eindhoven (Noord-Brabant) - Laat je op de FeelGood Market inspireren en verassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen. De FeelGood Market is altijd goed voor wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag op het Ketelhuisplein in Strijp S.
Zondag 17 april 2022

13. Zeldzaam Mooi Markt Vismarkt Groningen

Groningen (Groningen) - De Vismarkt in Groningen is de perfecte locatie voor een Zeldzaam Mooi Markt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.
Maandag 18 april 2022

14. Zeldzaam Mooi Markt - Zutphen

Zeldzaam Mooi Markt - Zutphen
Zutphen (Gelderland) - De Laarstraat, uitloper van het centrum van Zutphen, is de perfecte plek voor deze bijzondere en gezellige markt. Ruim 50 verschillende deelnemers bieden illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.
Zondag 24 april 2022

15. Lentefeestmarkt

Lentefeestmarkt
Kerk-Avezaath (Gelderland) - In april vindt het traditionele feestweekend ‘Het Lentefeest’ plaats in Kerk-Avezaath. Onderdeel van Het Lentefeest is een oergezelllige lentefeestmarkt op de zondag, wat zorgt voor een komen en gaan voor jong en oud.
Zondag 24 april 2022

16. Brocante Markt Venlo

Venlo (Limburg) - Een antiek- brocante markt in hartje Venlo waar je kunt struinen tussen mooie brocante items met een verhaal! De brocanteurs vertellen je graag het verhaal achter een item.
Zondag 24 april 2022

17. BelleFair Echten

BelleFair Echten
Echten (Drenthe) - BelleFair is een leuke en gezellige fair die wordt gehouden in het mooie dorp Echten. Een route leid je langs traditionele boerderijen, leuke kramen, gezellige muziek, kunst, cultuur en (kinder)activiteiten.
Zaterdag 30 april 2022

Leuke activiteiten om de regio te verkennen
De 10 leukste dierentuinen
Gratis evenementen en festivals in oktober 2022
Deze Filmfestivals zijn er dit najaar