Inloggen

Pinkstermarkten en Pinksterfairs

Links: tuinfairmidwoud.nlRechts: pinksterfairhetlaer.nl
Tijdens het Pinksterweekend vinden er weer gezellige Fairs, Markten en Braderieën plaats in Nederland. Dus wil je een dagje uit? Bezoek dan een leuke fair, braderie of markt. Zorgt altijd voor veel gezelligheid in een dorp of stad óf op een prachtige locatie, zoals een landgoed.

Bekijk hieronder welke markten en fairs er plaats vinden op zondag 5 en maandag 6 juni 2022.

1. Tuinfair Midwoud

Tuinfair Midwoud
De Tuinfair Midwoud is inmiddels uitgegroeid tot de grootste tuinfair van Nederland. Landgoed De Knap staat weer in het teken van buitenleven, interieur, koken, kunst, muziek, theater en vrijetijdsbesteding.
4 t/m 6 juni 2022 | Midwoud (Noord-Holland)

2. Pinksterfair Het Laer

Landgoed het Laer wordt omgetoverd tot een prachtige fair. Hier kun je tijdens het pinksterweekend 3 dagen lang genieten van een breed scala standhouders met unieke, exclusieve en bijzondere producten.
4 t/m 6 juni 2022

3. Pinkstermarkt Orvelte

Pinkstermarkt Orvelte
De Pinkstermarkt in monumentendorp Orvelte is zeer geliefd bij zowel bezoekers als standhouders. De Brink in hartje Orvelte is hèt decor voor deze sfeervolle markt.
Zondag 5 juni 2022 | Orvelte (Drenthe)

4. Pinkstermarkt Vlissingen

Traditiegetrouw vindt op eerste Pinksterdag een grote Pinkstermarkt plaats op de boulevard van Vlissingen. De markt heeft zo'n 150 kramen met allerlei producten.
Zondag 5 juni 2022 | Vlissingen (Zeeland)

5. Mary's Markt op Paleis Het Loo

Mary's Markt op Paleis Het Loo
Drie dagen brocante en leuke activiteiten op de Mary's Markt op Paleis Het Loo. Naast de 40 brocanteurs zijn er leuke workshops over bloemen en planten, vertelpodia, muziek en veel gezelligheid.
4 t/m 6 juni 2022 | Apeldoorn (Gelderland)

6. Pinkstermarkt Panningen

Tweede Pinksterdag staat in Panningen al jarenlang in het teken van de grote Paasmarkt. In het centrum staan ruim 450 marktkraampjes opgesteld met allerlei artikelen.
Maandag 6 juni 2022

7. Ibiza aan de haven van Willemstad

Ibiza aan de haven van Willemstad
Kom shoppen en genieten op deze leuke lifestyle markt, met een knipoog naar Ibiza, aan de haven van het altijd gezellige en pittoreske Willemstad.
Zondag 5 juni 2022 | Willemstad (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Beleef de Lente bij Kasteel de Canneburch

Een heerlijke lentefair in het kasteelpark bij kasteel Cannenburch tijdens Pinksteren. ‘Beleef de Lente’ gaat over alles wat je lief hebt en waar je van geniet tijdens de heerlijke lente.
4 t/m 6 juni 2022 | Vaassen (Gelderland)

9. De Sluisdagen

Tijdens de Sluisdagen in Dieverbrug liggen er historische schepen in de haven, zijn er oude ambachten en live muziek. Daarnaast is er op 1e Pinksterdag een markt en op 2e Pinksterdag een streekmarkt.
4 - 6 juni 2022 | Dieverbrug (Drenthe)

10. MeiMarkt Tilburg

MeiMarkt Tilburg
De MeiMarkt Tilburg is de grootste avond- / nacht- / dagrommelmarkt van Nederland! Of je nu op zoek bent naar strips uit de jaren zestig, onverwacht amusement of gewoon even wat gezellige Brabantse sfeer.
4 en 5 juni 2022 | Tilburg (Noord-Brabant)

11. Pinkstermarkt Hellevoetsluis

Op 1e Pinksterdag is er in de mooie vesting van Hellevoetsluis een leuke Pinkstermarkt. Ook gaat dan de PinksterSail van start met zeilschepen en is er een Zundappmeeting, met vele zundapps, motoren en oldtimers.
Zondag 5 juni 2022 | Hellevoetsluis (Zuid-Holland)

12. Suikermarkt Pinksteren

Suikermarkt Pinksteren
Een hippe en een super gezellige markt met een heerlijke festival-vibe! Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor kids en toffe foodtrucks.
Zondag 5 en maandag 6 juni 2022 | Groningen (Groningen)

13. Bekijk meer evenementen op 1e en 2e Pinksterdag

Uiteraard vinden er nog veel meer leuke evenementen plaats tijdens Pinksteren. Bezoek je liever een festival, autocross, wandeltocht, kunstroute, enz. Het kan allemaal. Bekijk de evenementen op zondag 5 juni en maandag 6 juni 2022.

Kerstmarkten in Nederland
Sprookjesachtige uitjes - Van kabouterpad tot attractiepark
Dino uitjes in Nederland
Kerstvakantie - Uitjes voor het hele gezin
De 10 leukste dierentuinen