Inloggen

10 x leuke fairs en markten in juni

Links: devertakking.nlRechts: festijnophetelzasplein.nl
Van boerderijfair tot brocante markt bij een prachtig kasteel. Er zijn weer vele leuke fairs en brocantemarkten in juni.

Struinen voor unieke brocante spulletjes om jouw huis sfeervol in te richten. Leuke buitenfairs op prachtige locaties, zoals in een boomgaard of landgoed. Ook zijn er mooie markten in festivalsfeer met vele activiteiten. Bekijk 10x markten en fairs in juni 2023.

1. Landelijke Túnfair

Landelijke Túnfair
Bij de monumentale boerderij de Vertakking te Ryptsjerk (nabij Leeuwarden) wordt de Landelijke Túnfair gehouden. De fair staat in het teken van woondecoratie en lifestyleproducten in landelijke stijl.
3 juni 2023 | Rijperkerk (Friesland)

2. Made with Love markt

Op deze Made With Love markt staan ca. 60 standhouders die hun producten allemaal zelf gemaakt hebben. Mét liefde natuurlijk :). Een gezellige en sfeervolle voorjaarsmarkt.
11 juni 2023 | Sittard (Limburg)

3. Brocante-erffair bij De Knechtenkamer

Brocante-erffair bij De Knechtenkamer
In het weiland onder de bomen rond de boerderij staan geselecteerde brocanteurs met een gevarieerd aanbod aan prachtige brocante opgesteld. Het binnenerf van de boerderij is omgetoverd tot een sfeervol terras.
11 juni 2023 | Puiflijk (Gelderland)

4. Kruytenburg Fair

Kruytenburg Fair
De Kruytenburg fair biedt vele stands met creatieve producten en miniworkshops, ook leuk voor kinderen. Er zijn diverse stands met sieraden, schilderkunst, leren en stoffen tassen, keramiek en veel meer.
18 juni 2022 | Poortvliet (Zeeland)

5. FeelGood Market

Het hippe Strijp-S gebied in Eindhoven is weer de plek voor een nieuwe editie van de FeelGood Market. Geniet van handgemaakte en unieke producten, fijne live muziek, heerlijke hapjes, activiteiten en good vibes.
Zondag 18 juni 2023 | Eindhoven (Noord-Brabant)

6. SintJan Midzomermarkt

De SintJan Midzomermarkt vindt plaats in de Kloostertuin in Kloosterburen, een prachtige groene plek waar het heerlijk vertoeven is. Er is muziek, activiteiten, eten & drinken en een keur aan kramen met bijzondere, lekkere en mooie producten.
24 juni 2023 | Kloosterburen (Groningen)

7. Farm & Country Fair

Farm & Country Fair
Beleef het platteland bij de Farm & Country Fair! Verbaas je over het aanbod van mooie producten, neem een kijkje bij de prachtige shows en geniet van een dag buiten zijn.
23 t/m zondag 25 juni 2023 | Aalten (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Trotsmarkt op Sonsbeekpark Arnhem

In het prachtige Sonsbeekpark te Arnhem wordt een Trotsmarkt georganiseerd. Hier staan bevlogen ondernemers die met passie en kennis over hun producten vertellen en verkopen.
25 juni 2023 | Arnhem (Gelderland)

9. Kersenfestival Cothen met de Kersenmarkt

In de kersenboomgaard wordt de 21e editie van het Kersenfestival gehouden met vele activiteiten en demonstraties. Op de Kersenmarkt met kraampjes vind je een gevarieerd aanbod met streekproducten en andere leuke hebbedingen.
24 en 25 juni 2023 | Cothen (Utrecht)

10. Brocante Markt Venlo

Brocante Markt Venlo
Een antiek- brocante markt in hartje Venlo waar je kunt struinen tussen mooie brocante items met een verhaal! De brocanteurs vertellen je graag het verhaal achter een item.
25 juni 2023 | Venlo (Limburg)

11. Meer Evenementen en Festivals

Dit is slechts een kleine selectie van alle markten, braderieën en fairs die georganiseerd worden. Ook zijn er talloze andere Evenementen en Festivals in Nederland. Bekijk de uitagenda van Uitzinnig.nl en laat je verrassen :)

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Beleef een actief en stoer uitje bij één van deze indoor trampolineparken
Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »