Inloggen

Vaderdag 2022 - Verras hem met deze activiteiten en uittips

Links: outdoorparkalmere.nlRechts: TT Festival Assen
Vaderdag komt eraan. Heb je nog geen idee wat je jouw vader kunt geven? Verras hem en neem hem mee voor een dagje uit! Er zijn leuke evenementen en activiteiten die je samen kunt beleven.

Houdt jouw vader bijvoorbeeld van ronkende motoren, automobielen, live muziek, sushi of sportieve activiteiten? Bekijk hieronder dan de Vaderdag uittips!

1. Expeditie Vaderdag

Expeditie Vaderdag
Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin bij Outdoorpark SEC Almere. Op Vaderdag staat vader aan het hoofd van zijn team. Met broertjes, zusjes, moeder en iedereen die het leuk vindt om mee te doen vorm je een team. Samen ga je op expeditie in het outdoorpark, op zoek naar de schat.
Zondag 19 juni 2022 | Almere (Flevoland)

2. TT Festival

Niet alleen op het TT Circuit racen de motoren over het asfalt, ook in het centrum van Assen ruik je de geur van brandend rubber. Tijdens het festival is er een grote TT Kermis, zijn er drie TT Nachten met op meerdere podia live muziek en er is veel motorvermaak. Een groot deel van de activiteiten is gratis toegankelijk.
18 t/m 26 juni 2022 | Assen (Drenthe)

3. Japan Festival

Japan Festival
Houdt jouw vader van sushi? Dan mag je het Japan Festival niet missen! Naast lekker eten, Japanse specialiteiten en workshops voor jong en oud, kun je gedurende het hele festival genieten van moderne en traditionele optredens op het openluchtpodium.
Zondag 19 juni 2022 | Amstelveen (Noord-Holland)

4. Nationale Oldtimerdag

Voor autoliefhebbers is er de Nationale Oldtimerdag! Aan de boorden van de voormalige Zuiderzee staan ruim 400 oldtimers te glimmen voor een prachtige familiedag. En het is helemaal gratis.
Zondag 19 juni 2022 | Lelystad (Flevoland)

5. Vaderdag op Kasteel de Haar Bier Borrel & Bites

Vaderdag op Kasteel de Haar Bier Borrel & Bites
Kasteel de Haar in Haarzuilens organiseert speciaal voor Vaderdag op zondagmiddag Bier, Borrel & Bites. Met dit Vaderdag-arrangement geniet je van een bezoek aan het grootste kasteel van Nederland en een sfeervolle bourgondische borrel met speciaalbier bij het Tuynhuis.
Zondag 19 juni 2022 | Haarzuilens (Utrecht)

6. Central Park Festival

Dit popfestival is een ‘must go!’ voor muziekliefhebbers en fijnproevers. Met een extra festivaldag op zondag voor alle leeftijden. Met o.a. Antoon, Krezip, Snelle, Nielson, Suzan & Freek en Chef's Special! Er zijn nog tickets voor zondag beschikbaar.
Zondag 19 juni 2022 | Utrecht (Utrecht)

7. Vaderdag BBQ Workshop Daddy Q

Geef je vader deze BBQ Workshop cadeau! Dé basis barbecuetraining op een Weber barbecue. In deze workshop leert hij alle basisbeginselen van het betere barbecueën. Natuurlijk wordt het ook genieten en smullen.
25 juni 2022 | Hoofddorp (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. En nog veel meer uittips

Natuurlijk valt er nog veel meer te doen op 19 juni 2022. Bekijk alle activiteiten en evenementen diep op deze zondag plaats vinden.

Kerstmarkten in Nederland
De 10 leukste dierentuinen
Dino uitjes in Nederland
Winterevenement het Nederlands IJsbeelden Festival opent weer haar deuren
De leukste Charles Dickens kerstmarkten van Nederland