Inloggen

Oldtimer evenementen - Van oude auto's tot tractoren

Links: Nationale OldtimerdagRechts: aircooledscheveningen.nl
Liefhebber van oude voertuigen? Dan mag je deze Oldtimer evenementen niet missen! Oude personenauto's, motoren, vrachtwagens, bromfietsen of zelfs tractoren; je ziet er de mooiste klassiekers.

In het programma van deze oldtimerdagen is vaak een toertocht opgenomen zodat de historische automobielen ook rijdend zijn te bewonderen. Bekijk onderstaande evenementen waar deze oldtimers komende maanden staan te pronken.

1. Nationale Oldtimerdag

Nationale Oldtimerdag
Het jaarlijkse terugkerende topevent voor historische automobielen dat traditioneel plaats vindt op Vaderdag. De Bataviaboulevard in de Flevolandse hoofdstad wordt gevuld met de mooiste klassiekers.
Zondag 16 juni 2024 | Lelystad (Flevoland)

2. Aircooled Scheveningen

Show & Shine van aircooled Oldtimers op de boulevard van Scheveningen. Voor het publiek een mooie verzameling van 100 oldtimers verspreid over de boulevard.
Zondag 26 mei 2024 | Scheveningen (Zuid-Holland)

3. American Car Event

American Car Event
Een komen en gaan van all Americans, customs, hotrods, vans, pickups, lowriders en bikers en oldtimers van 25 jaar en ouder. Twee gezellige zondagmiddagen met Amerikaanse voertuigen.
Zondag 23 juni en 28 augustus 2024 | De Wilp (Groningen)

4. Oldtimerrit ZZG Zorggroep Wijchen

Oldtimerrit ZZG Zorggroep Wijchen
De zorggroep ZZG De Elst organiseert weer een tourrit met Oldtimers voor ouderen, om ze een gezellige dag te bezorgen waar zij nog lange tijd met genoegen aan terug zullen denken.
Zondag 23 juni 2024 | Wijchen (Gelderland)

5. Vlissingen Vintage

Op de Markt in Vlissingen vindt Vlissingen vintage weer plaats. Met 20 live bands, oldtimers show, vintage markt, vinyl beurs, kinder attracties en veel plezier in het centrum van Vlissingen.
21 t/m 23 juni 2024 | Vlissingen (Zeeland)

6. Toertocht met Klassieke Bromfietsen

Een toertocht van klassieke brommers / bromfietsen. Start toertocht in ons dorpshuis de Bokkesprong in Bontebok.
Zaterdag 29 juni 2024 | Bontebok (Friesland)

7. Oss on Classic Wheels

Oss on Classic Wheels
Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Deelnemers maken een toertocht en bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen.
Zondag 30 juni 2024 | Oss (Noord-Brabant)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Internationaal Historisch Festival

Het Internationaal Historisch Festival (IHF) in Panningen is de grootste tractoren en stationaire show in Europa. Meer dan 1200 internationale verzamelaars tonen en demonstreren hier hun (landbouw)machines, uit de periode van het einde van de 19e eeuw tot ca 35 jaar geleden.
27 en 28 juli 2024 | Panningen (Limburg)

9. Oldtimerdag Ruinerwold

Een groots evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest Drenthe. Naast auto’s, tractoren, motoren, brommers, vrachtwagens, scooters, stationaire motoren, fietsen en caravans zijn er dit jaar speciale attractie(s).
Zaterdag 17 augustus 2024 | Ruinerwold (Drenthe)

10. Sittard Klassiek

Sittard Klassiek
Elke eerste zondag van september wordt de toertocht Sittard Klassiek gereden in Limburg en omstreken met klassieke auto's. De markt zal gezellig vol staan met mooie bolides.
Zondag 1 september 2024 | Sittard (Limburg)

11. Oude Voertuigendag Wijchen

De Oude Voertuigen dag in Wijchen is inmiddels een landelijk bekend oldtimerevenement voor personenauto's, motoren, vrachtwagens en bromfietsen van vóór 1987.
Zondag 8 september 2024 | Wijchen (Gelderland)

12. Oldtimer & Classic Beurs Leek

Oldtimer & Classic Beurs Leek
Er is veel te zien op de Oldtimer & Classic Beurs. Een fantastische show en beurs met veel specials en veel mooie oldtimers en klassiekers uit vervlogen tijden. Veel merkenclubs showen hier hun mooiste voertuigen.
11 t/m 13 oktober 2024 | Leek (Groningen)

13. Autotron Classics

Hét evenement voor oldtimerliefhebbers. Autotron Classics is niet alleen de oudste oldtimerbeurs, maar ook dé beurs voor diegenen die op zoek zijn naar onderdelen, documentatie of zelfs een ‘nieuwe’ oldtimer.
2 en 3 november 2024 | Rosmalen (Noord-Brabant)

14. InterClassics Classic Car Show Maastricht

InterClassics Classic Car Show Maastricht
Het klassiekerjaar start in MECC Maastricht! Classic Car Show Maastricht staat garant voor 35.000 m2 aan classic car dealers, klassiekerclubs, onderdelen, schaalmodellen en automemorabilia.
16 t/m 19 januari 2025 | Maastricht (Limburg)

15. Meer evenementen

Meer evenementen
Naast deze Oldtimer evenementen worden er nog veel meer Festivals en Evenementen georganiseerd door heel Nederland. Bekijk de uitagenda van Uitzinnig.nl voor een compleet overzicht.

Wat te doen dit weekend?
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
De leukste kunstmarkten in juli augustus en september
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Toon de nieuwste thema's »