Inloggen

Oldtimer evenementen - Van oude auto's tot tracoren

Links: oocw.nlRechts: nationaleoldtimerdag.nl
Liefhebber van oude voertuigen? Dan mag je deze Oldtimer evenementen niet missen! Oude personenauto's, motoren, vrachtwagens, bromfietsen of zelfs tractoren; je ziet er de mooiste klassiekers.

In het programma van deze oldtimerdagen is vaak een toertocht opgenomen zodat de automobielen ook rijdend zijn te bewonderen. Bekijk onderstaande evenementen waar deze oldtimers komende maanden staan te pronken.

1. Oss on Classic Wheels

Oss on Classic Wheels
Oss on Classic Wheels is een oldtimerevenement voor twee- en vierwielers van 40 jaar en ouder. Deelnemers maken een toertocht en bezoekers onder genot van muziek uit vervlogen tijden al het klassiek-schoons bewonderen.
26 juni 2022 | Oss (Noord-Brabant)

2. Nationale Oldtimerdag

Het jaarlijkse terugkerende topevent voor historische automobielen dat traditioneel plaats vindt op Vaderdag. De Bataviaboulevard in de Flevolandse hoofdstad wordt gevuld met de mooiste klassiekers.
19 juni 2022 | Lelystad (Flevoland)

3. American Car Event

American Car Event
Een komen en gaan van all Americans, customs, hotrods, vans, pickups, lowriders en bikers en oldtimers van 25 jaar en ouder. Twee gezellige zondagmiddagen met Amerikaanse voertuigen.
3 juli en 28 augustus 2022 | De Wilp (Groningen)

4. Oldtimerdag Diever

Oldtimerdag Diever
Een groot assortiment van tractoren, auto’s, bromfietsen en motoren is deze dag in het centrum aanwezig om bekeken te worden. Daarnaast is er een gezellige fair met leuke artikelen.
9 juli 2022 | Diever (Drenthe)

5. Oldtimerrit ZZG Zorggroep Wijchen

De zorggroep ZZG De Elst organiseert weer een tourrit met Oldtimers voor ouderen, om ze een gezellige dag te bezorgen waar zij nog lange tijd met genoegen aan terug zullen denken.
14 augustus 2022 | Wijchen (Gelderland)

6. Oldtimerdag Ruinerwold

Een groots evenement in een gastvrij dorp in het prachtige Zuidwest Drenthe. Naast auto’s, tractoren, motoren, brommers, vrachtwagens, scooters, stationaire motoren, fietsen en caravans zijn er dit jaar speciale attractie(s).
20 augustus 2022 | Ruinerwold (Drenthe)

7. Oldtimerfestival Zevenhuizen

Oldtimerfestival Zevenhuizen
In het Groningse Zevenhuizen nemen auto's en motoren van voor 1990 deel. Tijdens het evenement wordt er een rit gereden door de drie noordelijke provincies.
14 augustus 2022 | Zevenhuizen (Groningen)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Marktdag met Oldtimers De Bilt

De Marktdag met Oldtimers wordt vindt plaats in het centrum. Hier staan ruim 120 kramen en ca. 200 oldtimers. Er is een braderie, rommelmarkt, optredens en je kunt meerijden met Bus27 en Bus316.
10 september 2022 | De Bilt (Utrecht)

9. Oldtimerdag Middelburg

De Oldtimerdag vindt plaats op de Markt in Middelburg. Ook dit jaar valt het weer samen met Open Monumentendag. Er zijn rondritten door het prachtige Zeeuwse landschap en een concours d’elegance na elke rondrit.
10 september 2022 | Middelburg (Zeeland)

10. Oude Voertuigendag Wijchen

Oude Voertuigendag Wijchen
De Oude Voertuigen dag in Wijchen is inmiddels een landelijk bekend oldtimerevenement voor personenauto's, motoren, vrachtwagens en bromfietsen van vóór 1987.
11 september 2022 | Wijchen (Gelderland)

11. Meer evenementen

Naast deze Oldtimer evenementen worden er nog veel meer Festivals en Evenementen georganiseerd door heel Nederland. Bekijk de uitagenda van Uitzinnig.nl voor een compleet overzicht.

Spot de Cheetawelpjes in Beekse Bergen
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
De leukste uitjes voor treinliefhebbers
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »