Inloggen

Zomervakantie uitjes Flevoland - 10 Dagje uit Tips

Links: PantropicaRechts: batavialand.nl
Beleef een heerlijke zomers dagje weg in Flevoland. Hier zijn volop leuke gezinsuitjes te vinden en evenementen: van in een straaljager zitten tot genieten op een festival van jouw favoriete muziek en van kabouters zoeken tot in de geschiedenis duiken van het voormalige Zuiderzeegebied.

Bekijk 10 x zomervakantie uitjes in Flevoland voor een heerlijk dagje uit!

1. Ga deze zomer op jungle-expeditie bij Pantropica

Ga deze zomer op jungle-expeditie bij Pantropica
Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en dwalen tussen de mooiste vlinders: voor een dagje in de tropen hoef je de grens helemaal niet over. In Pantropica verschuilt zich een imposante junglewereld waar jij samen met jouw familie de leukste avonturen beleeft.
Luttelgeest (Flevoland)

2. Batavialand

Batavialand vormt een cultuurtoeristische attractie van hoog niveau. Nergens ter wereld staat u zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als hier. Bewonder de beroemde replica van het zeventiende eeuwse VOC-schip Batavia. Volop leuke familie doe-activiteiten in de zomervakantie.
Lelystad (Flevoland)

3. Luchtvaartmuseum Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome
Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. In de expositie “Sneller dan het geluid” ontdek je alles over straaljagers en breng jij straalmotoren tot leven.
Lelystad (Flevoland)

4. Walibi Holland

In attractiepark Walibi Holland valt er voor iedereen wat te beleven, het is bijna teveel om op te noemen! Walibi Holland bestaat uit een aantal themagebieden met daarin attracties. Met de perfecte rides voor de echte thrillseekers!
Biddinghuizen (Flevoland)

5. Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND
Vier de zomer op Strandfestival Zand. Samen met 25.000 strandgasten geniet je van live optredens van Nederlandse artiesten, voeten in het zand en een heerlijke relaxte sfeer op het strand van Almere.
23 en 24 augustus 2024 | Almere (Flevoland)

6. Schaapskooi Vroege Vogelbos

In deze prachtige omgeving is het voor iedereen genieten. Bekijk de grote houten schaapskooi en kom spelen in de speeltuin of maak een wandeling door het bos. Ook is er een theeschenkerij waar je terecht kunt voor wat ontspanning.
Almere (Flevoland)

7. Hans en Grietje Pannenkoekenhuis

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis
Pannenkoekhuis Hans & Grietje ligt in Zeewolde tegen het grote mooie Harderbos aan. Niet alleen bakken ze de heerlijkste pannenkoeken,…de echte beleving is het restaurant zelf! Liever buitenspelen? Ga op het grote springkussen, de superschommel, skelterbaan of spookhuis! Of bewandel de Broodkruimeltjesroute door het bos.
Zeewolde (Flevoland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Buitencentrum Oostvaardersplassen

Buitencentrum Oostvaardersplassen is een mooi startpunt van een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving. Er worden diverse excursies en andere leuke activiteiten georganiseerd.
Lelystad (Flevoland)

9. Het Grote Kabouterbos

Het Grote Kabouterbos is een spannend stukje bos waar allemaal kabouters leven! Je kunt spelen in de kabouterhuisjes, op de kaboutertrimbaan, bij de dieren kijken, springen op de trampoline en het kabouterpad lopen.
Dronten (Flevoland)

10. Museum Schokland

Museum Schokland
Bij een bezoek aan de Noordoostpolder mag je beslist het Werelderfgoed Schokland niet missen, met het bijzondere museum, een restaurant en een winkeltje op de Middelbuurt. De gebouwen zijn kenmerkend voor het vroegere Zuiderzeegebied.
Ens (Flevoland)

11. Nog veel meer activiteiten in Flevoland

Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven in Flevoland. Zo worden er talloze evenementen georganiseerd in de zomermaanden én zijn er leuke dingen om te doen voor kinderen, zoals attracties. Daarnaast zijn er mooie musea in deze provincie te vinden.

De leukste fairs en markten in juli 2024
Zomervakantie uitjes Noord-Holland - 10 x activiteiten en uitstapjes
Uitjes met waterattracties en waterspeeltuinen
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »