Inloggen

Heerlijke Herfst Uitjes - Van Herfstwandeling tot Najaars Fair

Links: Het Nationale Park De Hoge VeluweRechts: kasteeltuinen.nl
De bladeren vallen weer van de bomen, dus is het weer tijd voor heerlijke Herfst uitjes dit najaar. Er zijn wandeltochten door de prachtige herfstkleurende natuur, producten die bij dit seizoen horen op een herfstfair of herfstmarkt, pompoenen in alle soorten en maten, fruit plukken en proeven en prachtige herfstbloeiers bewonderen.

Dit najaar kun je weer lekker eropuit met onderstaande Herfst uitstapjes.

1. Wild Wijn en Wandelen

Wild Wijn en Wandelen
Beleef de herfst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe Park van een bourgondische kant. Met het wild, wijn en wandelen-arrangement geniet je tijdens een mooie en informatieve wandeling van heerlijke wijnen en lekker wilde hapjes uit het Park.
22, 23, 29 en 30 oktober 2022 | Otterlo (Gelderland)

2. Herfstig

Herfstig
In de maand oktober kleuren de tuinen van Kasteeltuinen Arcen in indrukwekkende herfsttinten. Tijdens de herfstshow ‘Herfstig!’ zijn er duizenden herfstbloeiers zoals chrysanten en calluna’s te bewonderen.
T/m 30 oktober 2022 | Arcen (Limburg)

3. Trots Herfstpracht Kasteel de Cannenburch

Ieder jaar tijdens de herfstvakantie organiseert Trotsmarkt een herfstevenement met bijzondere producten die je niet snel ergens anders zult vinden. De ontspannen sfeer en historische omgeving bij Kasteel de Cannenburch staan garant voor een geslaagd dagje uit.
22 en 23 oktober 2022 | Vaassen (Gelderland)

4. Najaarsfair

Najaarsfair
Belevingsboerderij de Zes Grazen organiseert een gezellige Najaarsfair voor jong en oud! Op de markt in de boerderijschuur vind je veel diverse (streek)producten van diverse hobbyisten en bedrijven en zijn er leuke activiteiten voor kinderen.
Zaterdag 22 oktober 2022 | Sint-Annen (Groningen)

5. Herfstwandeling Echten met gids

Een heerlijke wandeling in en rondom 5 sterren dorp Echten, onder begeleiding van een gids. Zowel het dorp Echten als de natuur rondom Echten wordt tijdens de wandeling aangedaan.
Zondag 6 november 2022 | Echten (Drenthe)

6. Fruitshow Verleden tot Heden

Bezoek de jaarlijkse Fruitshow ‘Verleden tot Heden’ bij Museumtuin ’t Olde Ras. Er zijn allerlei soorten appels en peren geoogst die prachtig op kleur zijn. Van de appel en peren proeftafels mag je zelf proeven, ruiken en beleven.
12 en 13 november 2022 | Doesburg (Gelderland)

7. Herfstmarkt op De Oorsprong

Herfstmarkt op De Oorsprong
Dit jaar wat later dan anders de Herfstmarkt op De Oorsprong in Schalkhaar (bij Deventer). Een gezellig uitje voor het hele gezin, waarbij de focus ligt op streekproducten van lokale producenten.
Zondag 23 oktober 2022 | Schalkhaar (Overijssel)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. WF Herfstwandeltocht

Een heerlijke wandeltocht van 10- en 15 kilometer door het mooie herfstkleurende Winterswijkse coulisselandschap. Loop langs boerderijen met bollende akkers, houtwallen, bossen met slingerende beekjes en heideveldjes.
Zondag 30 oktober 2022 | Winterswijk (Gelderland)

9. Appelplukdag landwinkel Ol Diek

Wil je zelf de boomgaard in om appels te plukken? Dat kan op de jaarlijkse appelplukdagen bij landwinkel Ol Diek. Zelf plukken en zelf proeven!
20 t/m 22 oktober 2022 | Nieuwolda (Groningen)

10. Pompoendagen Asten

Pompoendagen Asten
Kom in de herfstvakantie naar Museum Klok & Peel en geniet van de Pompoendagen, een feest voor de hele familie in de sfeer van Halloween. Geniet van prachtige pompoencreaties op het hele terrein en volop leuke activiteiten.
22 t/m 30 oktober 2022 | Asten (Noord-Brabant)

11. Meer Uitstapjes

Er worden volop leuke Evenementen en Festivals georganiseerd dit najaar. Van muziekfestival tot theaterfestival en van kinderfestival tot lichtfestival. Daarnaast zijn er nog talloze evenementen die een bezoek waard zijn. Van markten tot leuke en griezelige Halloween uitjes.


De leukste Klimparken in Nederland
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
10 x Festivals in april 2024
10 x de leukste openluchtmusea in 2024
Toon de nieuwste thema's »