Inloggen

Wat te doen op tweede Paasdag - Dit zijn leuke Paasuitjes en evenementen

Links: facebook.comRechts: backtothegoodtimes.nl
Op tweede Paasdag zijn er volop evenementen en uitjes voor een heerlijk dagje uit. Van Paasmarkt tot Paaswandeling en nog veel meer activiteiten. Natuurlijk zijn ook alle attractieparken, musea en attracties geopend.

Bekijk hieronder 10 x Paas evenementen en activiteiten op maandag 10 april 2023. Dit is slecht een selectie. Alle evenementen en uitjes met Pasen vind je hier.

1. Jaarmarkt De Heugte - Paasmarkt Kampen

Jaarmarkt De Heugte - Paasmarkt Kampen
Kom gezellig struinen over de grote jaarmarkt ''De Heugte'' Kampen op 2e paasdag. Door deze mooie Hanzestad slingert ruim een kilometer aan zeer diverse kramen.
Maandag 10 april 2023 | Kampen (Overijssel)

2. Back to the good times

Back to the good times
Op 2e paasdag Westlands grootste oldtimerfestival. Met auto's motoren bromfietsen legervoertuigen van voor 1980. Dit alles wordt opgevrolijkt door muziek uit deze tijd.
Maandag 10 april 2023 | Wateringen (Zuid-Holland)

3. Tuin-Fair Landgoed het Laer Ommen - Pasen

Bezoek de 1e editie van Tuin-Fair het Laer tijdens het Paasweekend. Het prachtige Landgoed het Laer vormt het decor voor deze Paaseditie van de lentefair met bijzondere deelnemers.
8 t/m 10 april 2023 | Ommen (Overijssel)

4. Lammetjesdag Rhedense Schaapskudde

Lammetjesdag Rhedense Schaapskudde
Het is weer Lammetjesdag bij de schaapskooi in Rheden. Op tweede Paasdag kun je de nieuwe kudde zien. Er wordt verteld over de schapen, hoe de lammetjes worden geboren, wat er met de wol gebeurt en hoe nuttig de schapen zijn.
Maandag 10 april 2023 | Rheden (Gelderland)

5. Brocantefair Brocante in de Polder

Brocante in de Polder' op tweede Paasdag in het sfeervolle polderlandschap van Swifterbant in Flevoland. Hier tonen en verkopen diverse brocanteurs hun uitgebreide aanbod van de meest prachtige brocante vondsten.
Maandag 10 april 2023 | Swifterband (Flevoland)

6. Opening Watersportseizoen Terherne

Traditioneel wordt het watersportseizoen groots geopend in Terherne. In de Buorren is het markt. Het straat-muziekfestival is door het hele dorp en op het water. Met de watertaxi's door het hele dorp en nog veel meer.
Maandag 10 april 2023 | Terherne (Friesland)

7. Groei en Bloei Fraeylema

Groei en Bloei Fraeylema
Bezoek op tweede Paasdag de Groei & Bloei Fraeylema Tuin en Lifestyle fair. Op het landgoed de Fraeylemaborg te Slochteren staan een groot aantal geselecteerde standhouders.
Zondag 10 april 2023 | Slochteren (Groningen)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Koeiendans bij Henri Willig Kaas

De koeien gaan weer de wei in bij Kaasboerderij Henri Willig! Tijdens deze open dag is er nog veel meer te beleven dan alleen de koeiendans waarbij de koeien hun eerste sprongen in het weiland zetten.
Maandag 10 april 2023 | Katwoude (Noord-Holland)

9. Historische wandel- luister en proeftocht Grave

Op maandag 2e Paasdag kun je Grave op een bijzondere manier beleven. Met een historische wandel- luister en proeftocht door het historische centrum. In de voetstappen van Willem van Oranje nemen historische figuren je mee langs de mooiste plekjes in de historische stad Grave.
Maandag 10 april 2023 | Grave (Gelderland)

10. Bourgondisch Blokje om

Bourgondisch Blokje om
Een gezellige Paaswandeling op 2e Paasdag om Nijverdal op de grens van Twente en Salland. Met bourgondische verrassingen op telkens een andere unieke locatie.
Maandag 10 april 2023 | Nijverdal (Overijssel)

11. Nog veel meer uitjes

Dit is slechts een kleine selectie van wat er allemaal te doen is tijdens Pasen. De uitagenda staat vol met leuke Paasuitjes.

Uiteraard zijn ook alle attractieparken, dierentuinen, musea (waaronder de openluchtmusea geopend. Wil je iets actievers? Bezoek dan eens een klimbos. Wil je op een leuke manier de regio verkennen, bekijk dan deze verhuurlocaties voor recreatieve activiteiten en locaties waar je fluisterboten en kano’s kunt huren.

Deze Kunstmarkten en Kunstroutes zijn er in juni 2023
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water
De leukste Klimparken in Nederland
De mooiste tuinen in Nederland