Inloggen

Bezoek een Bierfestival en geniet met vrienden

Rechts: biertest.frl
Op Bierfestivals en Bierevenementen kun je genieten van een breed scala aan bieren van lokale en internationale brouwerijen, waaronder ambachtelijke brouwerijen, microbrouwerijen en bekende biermerken.

Geniet niet alleen van bierproeverijen, maar ook van heerlijk eten en muziek. Vaak zijn er ook speciale activiteiten zoals bierbrouwdemonstraties, bierquizzen en workshops over het brouwproces. Ontdek nieuwe bieren, ontmoet nieuwe mensen en geniet samen met vrienden van de unieke sfeer.

Bekijk hieronder waar je een bierfestival of bierevenement in mei 2023 kunt bezoeken.

1. TAPT Festival

TAPT Festival
TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. Ontdek verfrissende bieren, geniet van lekker eten, ontmoet nieuwe vrienden, speel, dans en geniet!
12 en 13 mei 2023 | TAPT Festival Amsterdam
26 en 27 mei 2023 | TAPT Festival Leiden

2. Biertest Drachten

De gezelligste bieravond van Drachten. In totaal worden 8 bieren geschonken verdeeld in twee rondes. Proef jij het beste welke bieren het zijn?
12 mei 2023 | Drachten (Friesland)

3. Beer & Bites

Beer & Bites
Het wekelijkse Sunset Café bij Het Koelhuis maakt deze vrijdag plaats voor een ‘Sunset special’: Beer & Bites! Je kan komen genieten van onze speciaalbieren van verschillende brouwers met heerlijke snacks.
12 mei 2023 | Zutphen (Gelderland)

4. Dutch Craft Beer Festival

Wat kun je verwachten van het Dutch Craft Beer Festival? Mooie speciaalbieren, bijzondere brouwers die met liefde over hun vak vertellen, knetterharde bands, gewoon goed eten en een échte festival beleving.
13 mei 2023 | Enschede (Overijssel)

5. Nederlands Bierproeffestival

Nederlands Bierproeffestival
Het Nederlands Bierproeffestival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier. Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 200 bieren op het Nederlands Bierproeffestival.
11 t/m 13 mei 2023 | Den Haag (Zuid-Holland)

6. Het Nederlands Speciaalbier Festival

In Den Bosch vindt de 20ste editie van Het Nederlands Speciaalbier Festival plaats. 35 kleine Nederlandse brouwerijen schenken jou graag een biertje op De Parade.
17 mei 2023 | Den Bosch (Noord-Brabant)

7. Veel meer uitjes en evenementen

Veel meer uitjes en evenementen
Uiteraard zijn er nog veel meer evenementen en festivals te bezoeken. De uitagenda van Uitzinnig.nl staat bomvol tips voor een dagje uit of avond uit. Laat je inspireren met verrassende evenementen en uitjes in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

De leukste fairs en markten in juni 2023
Deze Kunstmarkten en Kunstroutes zijn er in juni 2023
Vernieuwd Nijntje museum opent op 21 juni 2023
Deze gratis evenementen kun je in juni 2023 bezoeken