Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Pathé Ypenburg

Pathé Ypenburg in Den Haag, Zuid-Holland bewaar
Filmpje pakken? Dat kan nu ook bij Pathé Ypenburg in stadsdeel Leidscheveen-Ypenburg. Bekijk hier de beste films op het grote doek vanuit je Relax Seat. De rugleuning en voetenbank kun je namelijk zelf instellen naar je favoriete stand!

Deze nieuwe bioscoop is volledig voorzien van comfortabele Relax Seats, het beste beeld, geweldig geluid én gebouwd is volgens de laatste duurzaamheids- en energierichtlijnen.

Reserveer je eigen privé bioscoop
Nieuw is film kijken in je eigen stijlvolle privé bioscoop, compleet met heerlijke snacks! Hier kun je genieten van de nieuwste kaskraker of een tijdloze klassieker. In totaal zijn er zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie én biedt jou als filmliefhebber de vrijheid om zelf te kiezen welke film je wilt zien, wanneer en met hoeveel personen. Via de app van The(Any)Thing kun je een eigen zaal boeken voor een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij je zelf de begintijd, pauzes, geluid en licht in de zaal kunt regelen.

Bereikbaarheid
Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg makkelijk bereikbaar. De bioscoop ligt op een steenworp afstand van NS Station Den Haag Ypenburg waar ook de tram stopt en heeft een zeer ruime parkeergarage voor auto’s en fietsen. Daarnaast is er een Kiss en Ride voor de deur.

De bio


Bezoekersinformatie

Pathé Ypenburg
Guldenlaan 3
2496 XE  Den Haag
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Pathé Ypenburg

0 reviews | Voeg een review toe

Ook interessant

  • Waalse Kerk Den Haag
    Meer dan een kerk .. »
  • Musical Je Anne
    Voorstelling in Rotterdam .. »
  • Pathé Scheveningen
    Bioscoop met de topfilms van dit moment. Ook veel aandacht voor kwalitatief goede Nederlandse films. .. »
  • Koninklijke Schouwburg
    Dit voormalig paleis is sinds 1804 een schouwburg. Elk genre is hier vertegenwoordigd. .. »
Uitgelicht