Inloggen

Halloween uitjes 2021 - Lekker griezelen en magie beleven

Links: drouwenerzand.nlRechts: janklaassen.nl
De tijd van Halloween is aangebroken. Lekker griezelen tijdens spannende Halloween evenementen in de avond, waarbij angstaanjagende wezens je de stuipen op het lijf jagen. Maar ook zijn er vrolijke Halloween-activiteiten voor het hele gezin.

Spookwandelingen, spookhuizen, klimmen in het donker, prachtig versierde attractieparken in halloween stijl met scare actors, pompoenen en spinnenwebben; in oktober kun je het allemaal beleven! Bekijk hieronder de leukste halloween uitjes.

1. Halloween in Drouwenerzand Attractiepark

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark
Drouwen (Drenthe) - Beleef de spectaculaire Halloweendagen bij Drouwenerzand Attractiepark. In de middag is het Sweet Halloween, gericht op jongere kinderen met leuke activiteiten. Vanaf 18.00 uur begint het echt ‘scary’ te worden, dit enge tijdperk wordt ingeluid met een Griezelparade.
2, 9, 16, 20, 23, 30 oktober 2021

2. Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen

Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen
Braamt (Gelderland) - Tijdens de herfstvakantie zijn het griezelweken in Het Land van Jan Klaassen. Kijk de griezelvoorstelling in het poppentheater. Durf jij de voorstelling af te kijken? Dan verdien je een griezeldiploma! Neem vervolgens een kijkje in de griezeltent en laat papa / mama / opa / oma schrikken.
16 t/m 31 oktober 2021

3. Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

Apeldoorn (Gelderland) - De hele maand oktober is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Het park is prachtig versierd en er zijn te gekke griezelige dingen te beleven.
De hele maand oktober 2021

4. Klimmen in het donker

Klimmen in het donker
Garderen (Gelderland) - Echte durfals kunnen Halloween klimmen bij Klimbos Garderen! Normaal is klimmen op hoogte al best spannend, maar in het donker al helemaal! Zeker als je weet dat er deze avonden ook nog eens spoken, geesten en monsters in het klimbos ronddolen.
21, 22, 23, 29 en 30 oktober 2021

5. DippieBoe

Best (Noord-Brabant) - DippieBoe is een super leuk Halloween-event speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar! Tijdens DippieBoe zijn alle attracties geopend en is Attractiepark DippieDoe volledig omgetoverd tot een griezelig Halloweenparadijs voor de allerkleinsten.
26 t/m 31 oktober 2021

6. Halloween The Little Villains

Landgraaf - Een leuk en spannend uitje voor de hele familie! Speciaal voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar is er dit jaar Halloween “The little Villains”. In Familiepark Mondo Verde kun je een leuke en spannende wandeling door het park maken! Op verschillende plaatsen in het park kom je griezels tegen en kun je leuke Halloween activiteiten doen.
16 oktober 2021

7. Halloween Spookwandeling

Halloween Spookwandeling
Almere (Flevoland) - Met Halloween is het bos van Outdoorpark SEC Almere gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. Tijdens Halloween gebeurt er van alles wat het daglicht niet kan verdragen.
Zaterdag 30 oktober 2021

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Halloween Hertme

Hertme (Overijssel) - Op de laatste zaterdag in oktober griezelt het in Hertme. Het Openluchttheater vormt dan het spookachtige decor voor het jaarlijkse Halloweenfeest. Dit jaar staat alles in het teken van magie en tovenarij. Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die durft!
30 oktober 2021

9. Halloweenoptocht Hulhuizen

Gendt (Gelderland) - Speeltuinvereniging Hulhuizen organiseert haar jaarlijkse Halloweenoptocht door het buurtschap Hulhuizen. De looproute is op een spannende manier versierd en er zijn veel figuranten langs de weg. Kinderen mogen zelf verkleed deelnemen aan de optocht.
Zaterdag 30 oktober 2021

10. Heksendoorn

Heksendoorn
Hellendoorn - In Avonturenpark Hellendoorn kun je tijdens Heksendoorn griezelen met het hele gezin. Naast 30 mooie attracties is er een spookhuis, een spannende vertelshow van Kareltje de Kok en een spectaculaire vuurwerkshow bij de Wild Waterval. Bemachtig ook een felbegeerd Heksendiploma in Odelia's Toverschool!
Op 9, 10, 16 t/m 24, 27, 29 t/m 31 oktober 2021

11. Halloween Days

Sevenum (Limburg) - Lekker griezelen en genieten met het hele gezin? Dat kan tijdens de Halloween Days in Attractiepark Toverland. In oktober en november zijn er familievriendelijke Halloween-activiteiten waarbij je kunt griezelen met een lach.
Op verschillende dagen van 9 oktober t/m 7 november 2021

12. Halloween voor durfals

Speciaal voor tieners en volwassenen die niet bang zijn aangelegd, zijn er angstaanjagende horroravonden en huiveringwekkende halloween events. Laat je de stuipen op het lijf jagen door scare-actors of huiveringwekkende verhalen!

De leukste fairs en markten in juli
De 10 leukste dierentuinen
De 10 leukste stranden van Nederland
Rondvaarten in Nederland - Ontdek een stad of regio vanaf het water