Inloggen

Geniet van heerlijke Zomeravonden bij deze dagattracties

Links: openluchtmuseum.nlRechts: © Eveline Schram - Illustratie ARTIS
In de avond naar jouw favoriete attractiepark of attractie deze zomervakantie? Een aantal uitjes openen 's avonds de deuren. Zo kun je extra lang genieten.

Sommige uitjes bieden speciale avondtickets en andere presenteren extra entertainment in zomerse sfeer. Ideaal als je 's avonds even lekker wilt ontspannen en er even helemaal uit wilt zijn. Reserveer wel vooraf je tickets.

Bekijk hieronder waar je kunt genieten van lekker lange Zomeravonden.

1. Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum

Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum
Je kunt weer lekker lang in het Nederlands Openluchtmuseum verblijven tijdens de derde editie van de Zomeravonden met een feestelijk programma tot 21.00 uur. Op diverse plaatsen in het museumpark vind je muziek, straatleven, leuke activiteiten voor kinderen, oude ambachten, rondleidingen en natuurlijk lekker eten & drinken vanuit authentieke foodtrucks.
30 juli t/m 14 augustus 2022 | Arnhem (Gelderland)

2. Beleef Zinderende Zoomeravonden in ARTIS

Wanneer de avond valt en de hemel rood kleurt, biedt ARTIS elke zaterdag een avondprogramma tot zonsondergang. Tijdens de gouden avonduren, tussen de bloeiende perken van de eetbare tuin, betreedt aanstormend Nederlands muziektalent elke zaterdag het podium in de ARTIS-Muziektent. Daarnaast is er dagelijks een afwisselend dagprogramma met activiteiten voor jong en oud.
9 juli t/m zaterdag 3 september 2022 | Amsterdam (Noord-Holland)

3. Summer Feelings in Attractiepark Toverland

Summer Feelings in Attractiepark Toverland
Beleef Summer Feelings in Toverland in de zomervakantie! Het attractiepark is dan extra lang geopend én is er zomers entertainment.

Toverland is in de zomervakantie elke dag geopend tot 21.00 uur. Tijdens Summer Feelings is er in Toverland extra veel te beleven. Naast de attracties is er verrassend entertainment, sfeervolle muziek, spannende shows en heerlijke lekkernijen in een zomerse sfeer.
16 juli t/m 4 september 2022 | Sevenum (Limburg)

4. Hortus Zomeravonden

Hortus Zomeravonden
In één van de oudste botanische tuinen ter wereld kun je deze zomer ook ’s avonds van de tuin en kassen genieten. Op donderdag en zondagavond is de Hortus Amsterdam extra lang open en zijn er leuke activiteiten.
t/m 21 september 2022 | Amsterdam (Noord-Holland)

5. Zinderende Zomeravonden in het Avonturenpark

Extra lang avonturen beleven op 4 woensdagavonden in de zomervakantie. In Avonturenpark Hellendoorn blijven de attracties tot wel 21.30 uur geopend.
Diverse data | Hellendoorn (Overijssel)

6. Bezoek de Efteling in de avond

Wist je dat je naar de Efteling kunt voor een zomeravondbezoek? Genieten van de zonsondergang en achtbaanritjes in het donker. De Efteling biedt een speciaal avondticket. Met Ticket Maan krijg je toegang tot de Efteling van 18.00 tot 22.00 uur.
23 juli t/m 5 september 2022 | Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

7. Zomerse kasteelavonden op Rosendael

Zomerse kasteelavonden op Rosendael
Kasteel Rosendael viert de zomer met lange zwoele avonden dwalend door sprookjesachtige (en verkoelende) kasteelvertrekken op vier vrijdagen. Maak ook een wandeling te maken door het kasteelpark met blotevoeten pad, laat je verrassen door de beroemde Bedriegertjes en haal natte voeten op de kettingbrug.
Diverse data | Rozendaal (Gelderland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Uit met Kinderen - De 15 leukste uitjes in de Zomervakantie

Wil je nog meer inspiratie voor de zomervakantie? Bekijk dan onze top 15 met leukste uitjes voor kinderen in de Zomervakantie.

Deze filmfestivals kun je bezoeken
Deze gratis evenementen kun je in januari en februari 2023 bezoeken
Dino uitjes in Nederland
Oerol Festival vaart een nieuwe koers in 2023