Inloggen

Geniet van heerlijke Zomeravonden bij deze dagattracties

Links: © Mike Bink - Zomeravonden in het Nederlands OpenluchtmuseumRechts: toverland.com
In de avond naar jouw favoriete attractiepark of attractie deze zomervakantie? Een aantal uitjes openen 's avonds de deuren. Zo kun je extra lang genieten.

Sommige uitjes bieden speciale avondtickets en andere presenteren extra entertainment in zomerse sfeer. Ideaal als je 's avonds even lekker wilt ontspannen en er even helemaal uit wilt zijn. Reserveer wel vooraf je tickets.

Bekijk hieronder waar je kunt genieten van lekker lange Zomeravonden.

1. Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum

Zomeravonden in het Nederlands Openluchtmuseum
Je kunt weer lekker lang in het Nederlands Openluchtmuseum verblijven tijdens de vierde editie van de Zomeravonden met een feestelijk programma tot 21.00 uur. Op diverse plaatsen in het museumpark vind je muziek, straatleven, leuke activiteiten voor kinderen, oude ambachten, rondleidingen en natuurlijk lekker eten & drinken vanuit authentieke foodtrucks.
29 juli t/m 11 augustus 2023 | Arnhem (Gelderland)

2. Summer Feelings in Attractiepark Toverland

Beleef Summer Feelings in Toverland in de zomervakantie! Het attractiepark is dan extra lang geopend én is er zomers entertainment.

Toverland is in de zomervakantie elke dag geopend tot 21.00 uur. Tijdens Summer Feelings is er in Toverland extra veel te beleven. Naast de attracties is er verrassend entertainment, sfeervolle muziek, spannende shows en heerlijke lekkernijen in een zomerse sfeer.
8 juli t/m 27 augustus 2023 | Sevenum (Limburg)

3. ARTIS Zoomeravonden

ARTIS Zoomeravonden
Wanneer de avond valt en de hemel rood kleurt, biedt ARTIS elke zaterdag een avondprogramma tot zonsondergang. Tijdens de gouden avonduren, tussen de bloeiende perken van de eetbare tuin, betreedt aanstormend Nederlands muziektalent elke zaterdag het podium in de ARTIS-Muziektent. Daarnaast is er dagelijks een afwisselend dagprogramma met activiteiten voor jong en oud.
Zaterdag 8 juli t/m 2 september 2023 | Amsterdam (Noord-Holland)

4. Bezoek de Efteling in de avond

Bezoek de Efteling in de avond
Wist je dat je naar de Efteling kunt voor een zomeravondbezoek? Genieten van de zonsondergang en achtbaanritjes in het donker. De Efteling biedt een speciaal avondticket. Met Ticket Maan krijg je toegang tot de Efteling van 18.00 tot 22.00 uur.
30 juni t/m 3 september 2023 | Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

5. Safaripark Beekse Bergen

Deze zomer is er heel veel te ontdekken in Safaripark Beekse Bergen. Gedurende de zomerperiode is het Safaripark extra lang geopend (tot 19:00 uur). En wil je het park op een extra bijzondere manier beleven? Ga op avontuur en sta oog in oog met wilde dieren tijdens een kanosafari! Of ontdek het park én de natuur tijdens de boot-, wandel- en autosafari.
1 juli t/m 3 september 2023 | Hilvarenbeek (Noord-Holland)

6. Wat te doen in de Zomervakantie?

Wil je nog meer inspiratie voor de zomervakantie? Uitzinnig.nl staat bomvol leuke evenementen en festivals, uitjes en activiteiten. Bekijk ook onze top 15 met leukste uitjes voor kinderen in de Zomervakantie.

Tulpen uitjes 2024 - De Leukste tips voor een dagje uit
Meivakantie - De leukste activiteiten met kinderen
Bierfestivals en Bierevenementen in mei juni en juli 2024
Bierfestival Brew at theZoo keert terug naar Beekse Bergen
Toon de nieuwste thema's »