De 10 leukste theaters van Noord-Holland

Links: © DeLaMar TheaterRechts: © Theater de Beun
Hoe vaak ga jij naar het theater? Ken je deze theaters in Noord-Holland al. Bekijk de agenda van deze theaters voor het programma. De meeste theaters hebben zowel toneel, cabaret en tal van optredens.

1. De Lichtfabriek

Van modeshows, tv-opnames en dansfeesten tot theater, exposities, concerten en galadiners. In de Lichtfabriek beleef je het allemaal! Voor culturele evenementen ben je hier op het goede adres.
41 stemmen Meer info

2. DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater ligt in het centrum van Amsterdam op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein. Op deze plek stond het Nieuwe de la Mar Theater dat is verbonden met grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge.
39 stemmen Meer info

3. Theater de Beun

Theater de Beun
Theater De Beun in Heiloo biedt voor elk wat wils. Op het programma staan muziek, toneel en cabaret. Naast 24 professionele voorstellingen per jaar is dit ook het podium voor amateurverenigingen uit de regio.
35 stemmen Meer info

4. Theater de Luifel

Theater de Luifel biedt cabaret, toneel, muziek en muziektheater. Voor zowel humoristische als inspirerende voorstellingen ben je hier aan het goede adres.
32 stemmen Meer info

5. Cool kunst en cultuur

Cool kunst en cultuur
Cool kunst en cultuur is een bruisende plek om te zijn. Op deze veelzijdige locatie is altijd wat te doen! Er is een schouwburg, een culturele ontmoetingsplek, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie en een zalencomplex. Vele kunstvormen zijn hier vertegenwoordigd.
28 stemmen Meer info

6. De Boerderij

De Boerderij is een prachtig pand uit de 18e eeuw waar te genieten is van de mooiste voorstellingen. Voor jong en oud en voor iedere smaak is wat wils. Van musicals, theater en muziek tot toneel, opera en familievoorstellingen.
24 stemmen Meer info

7. Toneelschuur

Toneelschuur
De Toneelschuur is dé plek voor theater en film. Er zijn zowel bekende als minder bekende theatervoorstellingen te zien. De films kenmerken zich door hun aparte, bijzondere en vernieuwende inhoud.
21 stemmen Meer info

8. Theater De Vest

Elk genre is in dit gezellige theater vertegenwoordigd. Ballet, jazz, opera, cabaret, toneel, theater, show, concerten en dit is nog lang niet alles! Voor iedereen en voor elke leeftijd is in De Vest wat te beleven.
18 stemmen Meer info

9. Theater Restaurant Klif 12

Theater Restaurant Klif 12 is hét theater van Texel. In 1988 is de voormalige bollenschuur omgebouwd tot een theater restaurant, waarbij de karakteristieke stijl bewaard is gebleven.
15 stemmen Meer info

10. Amsterdamse Bostheater

Even de drukte van de stad ontvluchten? Kom naar het Het Amsterdamse Bostheater in het Amsterdamse Bos. Een openluchttheater waar je iedere zomer kunt genieten van theater, concerten, filmavonden, Boslab Theaterfestival en jeugdtheatervoorstellingen.
12 stemmen Meer info

11. Theater City of Wesopa

In theater City of Wesopa beleef je de leukste voorstellingen. Van cabaret en toneel tot muziek, film en voorstellingen voor de jeugd.
1 stem Meer info

12. Kennemer Theater

Kennemer Theater
Het Kennemer Theater is een modern theater met een breed theaterprogramma. Met veel cabaret en muziek, maar ook met shows, familievoorstellingen, musicals en opera. Veel grote artiesten staan ook dit seizoen weer hier op het podium.
1 stem Meer info

13. Openluchttheater Caprera

Openluchttheater Caprera is een sfeervolle plek om nooit te vergeten. Geniet hier van de leukste en beste voorstellingen. Voor iedere smaak en voor jong en oud is er wat wils. Er is muziek, toneel, dans en nog veel meer! Van bekende tot minder bekende artiesten.
1 stem Meer info

14. Onder de Linden

In het monumentale pandje Onder de Linden vinden bijna wekelijks culturele activiteiten plaats: kindervoorstellingen, koffieconcerten en kleinkunst/cabaretvoorstellingen. Ook is er driemaal per jaar Jazzcafé met open podium.

Onder de Linden is als cultureel centrum ook beschikbaar voor cursussen, exposities, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Er zijn twee ruimtes, waarvan de benedenzaal toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Ook is er een invalidentoilet aanwezig.

Onder de Linden bevindt zich op één van de Marktpleinen in het centrum van Middenbeemster, naast de kerk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Bekijk de website voor het programma.
1 stem Meer info

15. Singer Laren


1 stem Meer info

Verrassend er op uit .. »