Inloggen

De 10 leukste theaters van Noord-Holland

Links: Cultuurkoepel HeilooRechts: Openluchttheater Caprera
Hoe vaak ga jij naar het theater? Ken je deze theaters in Noord-Holland al. Bekijk de agenda van deze theaters voor het programma. De meeste theaters hebben zowel toneel, cabaret en tal van optredens.

1. De Lichtfabriek

Van modeshows, tv-opnames en dansfeesten tot theater, exposities, concerten en galadiners. In de Lichtfabriek beleef je het allemaal! Voor culturele evenementen ben je hier op het goede adres.
41 stemmen Toon info

2. DeLaMar Theater

Het DeLaMar Theater ligt in het centrum van Amsterdam op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein. Op deze plek stond het Nieuwe de la Mar Theater dat is verbonden met grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge.
39 stemmen Toon info

3. Theater de Beun

Theater de Beun
Theater De Beun in Heiloo biedt voor elk wat wils. Op het programma staan muziek, toneel en cabaret. Naast 24 professionele voorstellingen per jaar is dit ook het podium voor amateurverenigingen uit de regio.
36 stemmen Toon info

4. Theater de Luifel

Theater de Luifel biedt cabaret, toneel, muziek en muziektheater. Voor zowel humoristische als inspirerende voorstellingen ben je hier aan het goede adres.
33 stemmen Toon info

5. Cool kunst en cultuur

Cool kunst en cultuur
Cool kunst en cultuur is een bruisende plek om te zijn. Op deze veelzijdige locatie is altijd wat te doen! Er is een schouwburg, een culturele ontmoetingsplek, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie en een zalencomplex. Vele kunstvormen zijn hier vertegenwoordigd.
30 stemmen Toon info

6. Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo is een schitterend rijksmonument. En dé plek waar je moet zijn als het gaat om muziek, theater, dans, literaire avonden, beeldende kunst, en meer. Hier is het volop genieten, luisteren, ervaren en dansen op een prachtige locatie.

De Cultuurkoepel heeft een ingetogen maar imposante schoonheid. De vele hoge glas-in-lood-ramen hebben een schitterende lichtinval, met ..
28 stemmen Toon info

7. De Boerderij

De Boerderij is een prachtig pand uit de 18e eeuw waar te genieten is van de mooiste voorstellingen. Voor jong en oud en voor iedere smaak is wat wils. Van musicals, theater en muziek tot toneel, opera en familievoorstellingen.
22 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Theater De Vest

Elk genre is in dit gezellige theater vertegenwoordigd. Ballet, jazz, opera, cabaret, toneel, theater, show, concerten en dit is nog lang niet alles! Voor iedereen en voor elke leeftijd is in De Vest wat te beleven.
19 stemmen Toon info

9. Toneelschuur

De Toneelschuur is dé plek voor theater en film. Er zijn zowel bekende als minder bekende theatervoorstellingen te zien. De films kenmerken zich door hun aparte, bijzondere en vernieuwende inhoud.
17 stemmen Toon info

10. Theater Restaurant Klif 12

Theater Restaurant Klif 12
Theater Restaurant Klif 12 is hét theater van Texel. In 1988 is de voormalige bollenschuur omgebouwd tot een theater restaurant, waarbij de karakteristieke stijl bewaard is gebleven.
13 stemmen Toon info

11. Openluchttheater Caprera

Openluchttheater Caprera is een sfeervolle plek om nooit te vergeten. Geniet hier van de leukste en beste voorstellingen. Voor iedere smaak en voor jong en oud is er wat wils. Er is muziek, toneel, dans en nog veel meer! Van bekende tot minder bekende artiesten.

Per jaar bezoeken zo'n 40.000 bezoekers het openluchttheater. De voorstellingen en concerten zijn keer op keer fantastisch om mee ..
1 stem Toon info

12. Theater City of Wesopa

Theater City of Wesopa
In theater City of Wesopa beleef je de leukste voorstellingen. Van cabaret en toneel tot muziek, film en voorstellingen voor de jeugd.
1 stem Toon info

13. Amsterdamse Bostheater

Even de drukte van de stad ontvluchten? Kom naar het Het Amsterdamse Bostheater in het Amsterdamse Bos. Een openluchttheater waar je iedere zomer kunt genieten van theater, concerten, filmavonden, Boslab Theaterfestival en jeugdtheatervoorstellingen.
1 stem Toon info

14. Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré
Een uitje kan niet meer stuk in het prachtige Koninklijk Theater Carré. Elk genre is hier vertegenwoordigd. Van popconcerten, toneel en musicals tot circus, cabaret, opera en ballet.
1 stem Toon info

15. Stadsschouwburg Velsen

Stadsschouwburg Velsen
Stadsschouwburg Velsen is een sfeervol theater voor het bekijken van een voorstelling. En een drankje voor en na de voorstelling in een van de twee mooie foyers is dan eveneens een genot.

In de schouwburg zijn voorstellingen van zowel de grote namen uit de theaterwereld als van amateurverenigingen met veel talent. Alle genres komen hier aan bod, zoals muziek, cabaret, toneel, shows, musicals ..
1 stem Toon info

Alle theaters in Noord-Holland
Toerist in eigen land - Ontdek Volendam, Edam en Marken
De 10 leukste muziekpodia van Noord-Holland
De 10 leukste attracties van Noord-Holland
De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Holland
Toon de nieuwste thema's »