Menu
Tips

De 10 leukste theaters van Overijssel

Links: © Bostheater OmmenRechts: © Movie Unlimited Hengelo
Hoe vaak ga jij naar het theater? Ken je deze theaters in Overijssel al? Ook de minder bekende theaters in dit overzicht hebben een verrassend aanbod. Bezoek eens een van deze theaters voor een leuk avondje uit!

1. Bostheater Ommen

Bostheater Ommen
Bostheater Ommen is een amfitheater midden in het bos. Het is gelegen op de Besthemerberg. Geniet hier van een divers programma. Van blues, opera en percussie tot theater, toneel en workshops. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn er geschikte voorstellingen en activiteiten.
41 stemmen Meer info

2. Movie Unlimited Hengelo

In Movie Unlimited Hengelo is een sfeer gecreëerd, waarin films optimaal tot hun recht komen. Cinema Hengelo heeft geen pauze, zodat je ongestoord van de gehele film kunt genieten!.
38 stemmen Meer info

3. Bios Hardenberg

Bios Hardenberg
Bij Bios Hardenberg kunt u terecht voor de grote films van dit moment. Alle genres komen hier aan bod, evenals kinderfilms. Behalve de bekende films worden regelmatig minder bekende films (circuit films) in deze bioscoop getoond.
35 stemmen Meer info
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Openluchttheater De Kösterskoele

Openluchttheater De Kösterskoele
Stichting Openluchttheater De Kösterskoele te Markelo staat bekend om de openluchtspelen die elk jaar in juli worden gehouden. Een prachtig decor in de buitenlucht vol spektakel geven je een unieke ervaring.
32 stemmen Meer info

5. Theater Odeon

Het Odeon theater is een klein sfeervol theater met verrassende voorstellingen.
29 stemmen Meer info

6. Theater Carrousel

Voor jong en oud en voor iedere smaak valt er in Theater Carrousel wat te beleven. Het is een gezellig, klein theater midden in het centrum van Ommen.
26 stemmen Meer info

7. Deventer Schouwburg

Deventer Schouwburg
In Deventer Schouwburg is elk genre vertegenwoordigd. Van cabaret, kleinkunst, dans en jazz tot klassieke muziek, opera en toneel. Een leuke middag of avond begint hier!
23 stemmen Meer info

8. Theaterhotel Almelo

Theaterhotel Almelo is een hotel met restaurants en een theater onder een dak en ligt centraal in een prachtige omgeving. In het inpandige theater worden jaarlijks 140 voorstellingen vertoond. Het theateraanbod is breed met veel bekende namen uit de cabaret- en muziekwereld en bevat voorstellingen voor het hele gezin.Zie de website van Theaterhotel Almelo voor de ..
19 stemmen Meer info

9. Movie Unlimited Almelo

Of je nou van romantiek, spanning, actie of animatie houdt, in deze servicebioscoop is voor ieder wat wils. Geniet hier van een film die jij leuk vindt. Ook tijdens de film kun je hapjes en drankjes bestellen.
16 stemmen Meer info

10. Parkgebouw Rijssen

Parkgebouw Rijssen
In het bijna 100-jarige Parkgebouw Rijssen bevinden zich een theater, een filmhuis, een jeugdtheaterschool, een restaurant en zes zalen geschikt voor groepen van 15 tot 500 personen. Gelegen in een prachtig park, is het Parkgebouw een unieke locatie voor zowel creatieve als zakelijke bijeenkomsten.
13 stemmen Meer info

11. Openluchttheater Nijverdal

Beleef theater in de buitenlucht. Lijkt dat je wat? Kom dan snel eens een kijkje nemen in Openluchttheater Nijverdal. Geniet hier van diverse voorstellingen. Van films, toneel en theater tot kindervoorstellingen, concerten en festivals.
1 stem Meer info

12. Theater Hof 88

Theater Hof 88
Theater Hof 88 is sinds 1988 een theater in Almelo met een veelzijdig aanbod. Het programma bestaat uit toneelvoorstellingen, cabaret, optredens van muzikanten en familievoorstellingen. Dit theater is het podium voor zowel opkomend talent als voor reeds gevestigde namen.
1 stem Meer info

13. De Reggehof

De Reggehof is het culturele centrum van Goor en omgeving. Het centrum bevat een professioneel theater, filmhuis, muziekschool, cursussen en is ook het onderkomen voor een groot aantal verenigingen.

Het theateraanbod bestaat uit zowel nieuw aankomend talent als de nationale top op het gebied van cabaret en theater. Zie de website van het theater voor de ..
1 stem Meer info

14. Aureolustheater

Het Aureolustheater is voor jong en oud een unieke plek om te zijn. Iedere voorstelling is bijzonder en intiem. Het theater maakt eigen producties. Van concerttheater en muziektheater tot verteltheater.
1 stem Meer info

15. Theater De Voorveghter

In dit bruisende theater is altijd iets te beleven. Geniet van theatervoorstellingen en bioscoopfilms in ieder genre. Van dans en cabaret tot een actiefilm en romantische komedie.
1 stem Meer info

Alle theaters in Overijssel
De 10 leukste actieve uitjes van Overijssel
De 10 leukste musea van Overijssel
De 10 leukste attracties van Overijssel
De 10 leukste dierentuinen
Verrassend er op uit .. »