Inloggen

De 10 leukste actieve uitjes van Overijssel

Links: kinderspeelboerderij.nlRechts: Klimbos Rutbeek
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Overijssel al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Openluchtzwembad De Meule

Zwembad De Meule is een openluchtzwembad in Nieuwleusen met twee grote baden en een peuterbad. Een aangenaam zwembad voor recreatieve zwemmers en banenzwemmers.
41 stemmen Meer info

2. AvaTarZ Nature Park

AvaTarZ Nature Park
AvaTarZ Nature Park is een plek waar je de natuur op en top kunt beleven. Voel je als Tarzan of Jane in de Nederlandse bossen. Het klimbos met de ruim zeventig uitdagingen in de toppen van de bomen is een uitdaging voor jong en oud. Tevens heeft het park de langste ziplijn van Nederland over 180 meter.
38 stemmen Meer info

3. Kinderspeelboerderij 't Hofke

In Kinderspeelboerderij 't Hofke beleef je urenlang speelplezier. Er zijn drakenglijbanen, trampolines, skelters, een zeskantschommel, een voetbalvled, boederijdieren en nog veel meer!

36 stemmen Meer info

4. Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Klimbos Avontuurlijk Paasloo
Kom je ook klimmen bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo? Klimmen door de toppen van de bomen van het Paasloërbos. Een dag in het klimbos is voor jong en oud een geweldige en spannende ervaring.

Er zijn 4 verschillende parcoursen met totaal 51 hindernissen, 697 meter aan parcours tot maar liefst 9 meter hoog. Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen tot aan een zipline van 130m!
33 stemmen Meer info

5. Klimbos Rutbeek

Voor een spannend en leuk uitje ben je bij Klimbos Rutbeek op de goede plek! Dit klimbos is er voor jong en oud. Het parcours bevindt zich zo'n vijf meter boven de grond. Ga de uitdaging met familie, vrienden of collega's aan.

Je moet minimaal negen jaar zijn en 1.40 meter lang zijn. Het klimbos is een hectare groot. Je kunt ongeveer anderhalf uur klimmen. Met de klimgordel en ..
29 stemmen Meer info

6. Midgetgolf Landgoed Het Rheins

Landgoed Het Rheins beschikt over een professionele midgetgolfbaan met 18 holes. Een leuk uitje voor vrienden en familie. Omzeil de hindernissen en probeer in zo min mogelijk slagen de hole te bereiken.

De baan is gelegen tussen de landerijen van Twente en vlakbij het riviertje Regge. Landgoed Het Rheins is een veelzijdig horeca- en recreatiebedrijf. Naast het midgetgolfen kun je ook een ..
26 stemmen Meer info

7. De Zoeke

Bij De Zoeke kun je heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen. Je kunt deze combineren met een heerlijke lunch of een lekker diner bij het restaurant.
23 stemmen Meer info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Speelparadijs Ballorig Wijhe

Kinderen van 0 tot 12 jaar kunnen zich uitleven in het overdekte speelparadijs Ballorig. Je kunt hier klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Ook is er buiten een speeltuin. Het maakt dus niet uit wat voor weer het is. Voor kinderen tot 4 jaar is er een aparte speelruimte.
19 stemmen Meer info

9. Kartplaza Klim & Adventurepark

In Kartplaza Actionworld is voor iedereen wat te beleven. Voor de echte avonturiers is er een klim- en avonturenpark.

Op de indoor kartbaan kun je racen op een circuit van 850 meter. In het bowlingcentrum kun je met de hele familie bowlen. En durf jij een lasergame in het Wilde Westen aan?

Ook kun je paintballen op een spectaculaire locatie en je uitleven in het virtuele sportcentrum. Er is ..
16 stemmen Meer info

10. Pitch & Putt Golf Diepenheim13 stemmen Meer info

11. Heuveltjesbosbad Balkbrug

In het Heuveltjesbosbad kun je volop genieten van het zwemmen en het badplezier. In dit buitenzwembad is het op warme dagen heerlijk vertoeven. Rondom het bad zijn verschillende speelvoorzieningen. Van een groot springkussen tot een volleybalveld.
1 stem Meer info

12. Cobus Speelkasteel

Cobus Speelkasteel
Leef je uit in dit leuke speelkasteel op Kampeerdorp de Zandstuve! De indoorspeeltuin is voor kinderen een ideale plek om zich te vermaken. Glij van de snelle glijbaan of neem een duik in het ballenbad.
1 stem Meer info

13. LED's Go Showbowling

LED’s Go Showbowling is onderdeel van Mölke Recreatie. De bowlingbanen met LED verlichting maken het bowlen tot een bijzondere belevenis. Onder het bowlen kun je genieten van kleurenshows en lasershows.

Ook is er een breedbeeld met entertainment dat begeleid wordt door geluid van bioscoopkwaliteit. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij het horecagedeelte. Bowlen bij Mölke ..
1 stem Meer info

14. Djambo Kidsplay

Djambo Kidsplay
Weer of geen weer, bij indoor speeltuin Djambo Kidsplay in Zwolle kun je altijd terecht. Klim op de coole klim- en klautertoestellen. Ontmoet Timba de mascotte: een stoer maar super lief jongetje uit de jungle van Afrika. Ontdek de geheime schatkamer en ontrafel de geheime code.
1 stem Meer info

15. Speeltuin Eetgeleghenheid Kakelbont

In Kakelbont kun je heerlijk eten, volop spelen en genieten van theater. Er zijn speciale kindermenu's. In de grote speeltuin kan ieder kind zich uitleven. Glij van de glijbaan en neem een kijkje in de hooischuur.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Overijssel
De 10 leukste theaters van Overijssel
De 10 leukste attracties van Overijssel
De 10 leukste musea van Overijssel
De leukste fairs en markten in april 2024
Toon de nieuwste thema's »