Inloggen

De 10 leukste muziekpodia van Zuid-Holland

Links: © Robert Tjalondo - Bird RotterdamRechts: Muziekpodium DJS
Hoe vaak ga jij naar concert of optreden? Ken je deze muziekpodia in Zuid-Holland al? Ook de minder bekende muziekpodia in dit overzicht hebben een verrassend aanbod voor een leuk avondje uit!

1. Jazzcafé De Twee Spieghels

Jazzcafé De Twee Spieghels
De Twee Spieghels is een jazz- en wijncafé waar je ontspannende en muzikale avonden beleeft. Dit is dé plek voor muziek- en wijnliefhebbers. Kom voor livemuziek en virtuoze optredens naar dit sfeervolle café.
41 stemmen Toon info

2. Dolhuis

Het Dolhuis is een gezellig poppodium, bar en café. Er treden hier diverse artiesten op, zowel bekende als minder bekende.
38 stemmen Toon info

3. Bird Rotterdam

Bird Rotterdam
Bird Rotterdam is een muziekpodium waar een uitgebreid scala aan muziekgenres wordt geprogrammeerd. Naast muziekvoorstellingen van over de hele wereld kun je hier ook heerlijk eten en borrelen.

Een compleet verzorgde avond begint bij Bird Rotterdam. De keuken heeft Sicilië als grote voorbeeld. De gerechten variëren van sardines beccafico tot aan spaghetti meatballs. Kom het snel eens ..
35 stemmen Toon info

4. De Doelen

De Doelen
De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw, maar tevens een congresgebouw. Per jaar vinden hier ruim 600 concerten plaats. De Doelen streeft ernaar kwalitatief hoogstaand muziekaanbod te bieden met het accent op klassieke muziek.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest trekt een kwart van het muziekpubliek in de Doelen. Verder vindt er jaarlijks het Gergiev Festival Rotterdam plaats.
32 stemmen Toon info

5. Paard van Troje

Het Paard van Troje is een poppodium midden in Den Haag met een zeer breed aanbod. En met zowel concerten als dance nights met top DJ’s. Op het programma staan o.a. Rock, Jazz, Blues, stand-up comedy, pop, hiphop, Americana en wereldmuziek.
29 stemmen Toon info

6. QBus

Sinds 1996 is QBus een podium voor nationale en internationale liveoptredens. Geniet hier van uiteenlopende genres, zoals wereldmuziek, pop, jazz en country. Maar er is nog veel meer. Kom het zelf beleven!
24 stemmen Toon info

7. Baroeg

Baroeg
Baroeg is al meer dan 26 jaar een muziekpodium met een speciaal karakter. Dit podium is altijd grensverleggend gebleken en blijkt vaak voorloper te zijn van nieuwe trends. Baroeg heeft een dynamische programmering met vooral hardere, alternatieve en underground muziek.
Baroeg organiseert ook festivals, zoals het Baroeg Open Air festival en Dutch Dooms Day.

De unieke sfeer van ..
21 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. Cultuurpodium Boerderij

Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer heeft een breed aanbod aan muziek en theater. Zo kun je hier terecht voor concerten, cabaret, theater en dance party's.
De huidige locatie - sinds eind jaren 90 - heeft een grote zaal (750 bezoekers) een een podiumcafé (100 bezoekers).

Zie de website van De Boerderij voor een overzicht van aankomende optredens, dance party's en de ..
17 stemmen Toon info

9. Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof is een 230 hectare tellend, 17e eeuwse buitenplaats in Lisse. Het sfeervolle Landgoed Keukenhof ligt in het hart van de Bollenstreek. Het landgoed bestaat uit meer dan tweehonderd hectare bos, weiland en een park met ruim achttien monumenten.
14 stemmen Toon info

10. Kroepoekfabriek

Kroepoekfabriek
In 2011 is Vlaardingen een professioneel cultuurpodium voor jongeren uit de regio rijker. Een prettige, creatieve plek, met een goed, eigen en breed programma, vol aandacht voor talentontwikkeling vóór en achter de schermen.
12 stemmen Toon info

11. Jongerencentrum Rotonde

De naam zegt het al. Jongerencentrum Rotonde is er speciaal voor jongeren. Wil jij in het weekend een leuke avond uit? Dan is dit het goede adres! Neem je vrienden mee en geniet van leuke activiteiten.
1 stem Toon info

12. Muziekpodium DJS

Muziekpodium DJS
Muziekpodium DJS bestaat sinds 1947. Jaarlijks worden er zo’n 90 live concerten georganiseerd in diverse genres als Jazz, Blues en World- muziek. Een podium voor een ieder die wil genieten van kwaliteitsmuziek, live gespeeld door (inter)nationale top artiesten.
1 stem Toon info

13. Arminius

Arminius is een podium voor kunst, debat en cultuur. Hierbij staan woord en muziek centraal.

Naast een ontmoetingsplaats voor publiek, cultuur en politiek is Arminius een podium voor muziek, theater en voorstellingen van amateurconcerten tot aan hedendaagse, experimentele elektronische muziek.

De akoestiek is uitstekend in het markante gebouw (eclectische kerkgebouw), ..
1 stem Toon info

14. Muziekcafé De Paap

Muziekcafé De Paap heeft een podium waar verschillende bandjes optreden. Het muziekcafé is gericht op rockmuziek. Het podium wordt betreden door zowel bekend als minder bekend talent. De muziek en het enthousiaste publiek maken iedere avond tot een feest.
1 stem Toon info

15. HPC Muziekcafé

HPC is een plek waar iedere popmuziekliefhebber op zijn plek is. Dit is een podium voor popmuzikanten uit de Haagse regio. Stijl, afkomst en niveau zijn niet belangrijk. HPC heeft oefenruimtes en organiseert festivals en projecten.
1 stem Toon info

Alle muziekpodia in Zuid-Holland
De 10 leukste actieve uitjes van Zuid-Holland
De 10 leukste musea van Zuid-Holland
De 10 leukste theaters van Zuid-Holland
De 10 leukste attracties van Zuid-Holland