Menu
Tips

De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Brabant

Links: © Suzie GreenenRechts: © Avontura Breda
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Noord-Brabant al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek
De Ontdekfabriek is voor kinderen een spannende en uitdagende plek om te spelen, bouwen en te ontdekken. Hier beleef je fantastische avonturen binnen én buiten. Dus bij elk weertype is De Ontdekfabriek een leuke bestemming.

Je ziet een gave speelfilm en daarna kun je volop spelen en uitvindingen bouwen. In verschillende workshops kun je eigen uitvindingen ontwerpen en bouwen, ook in 3D ..
41 stemmen Meer info

2. Avontura Breda

Avontura Breda
Rennen, racen en spelen. In Avontura is niets te gek en kun je heerlijk je gang gaan. De semi-overdekte speelhal is er speciaal voor kinderen. Als het ijs van Kunstijsbaan Breda gesmolten is, worden de deuren van Avontura geopend.
38 stemmen Meer info

3. Kijk en speelboerderij 't Rundal

In kijk- en speelboerderij en varkensmuseum 't Rundal is van alles te zien en te beleven. Varkens kun je hier niet alleen in de stal zien, maar ook in het museum met vierduizend beeldjes en de geschiedenis van het varken. Op de boerderij zijn ook prachtige paarden en zeldzame huisdieren.
35 stemmen Meer info
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Speeltuin De Viking

Speeltuin De Viking
Op een omheind terrein van bijna 6000 m2 biedt speeltuin De Viking zo'n 40 speeltoestellen voor de jeugd t/m circa 12 jaar. Peuters kunnen in een apart hoekje spelen. Voor ouders en begeleiders zijn er (picknick)tafels met parasols.
32 stemmen Meer info

5. Klimpark Biesbosch

Op zoek naar avontuur? Kom dan naar recreatieterrein De Kurenpolder in de Biesbosch! Hier staat het grootste klimpark van Nederland. Voor zowel kinderen als volwassenen is het parcours leuk en uitdagend.
29 stemmen Meer info

6. Feel Fit Center Vught

Laco Vught heet nu Feel Fit Center. Het zwembad is voor zowel fanatieke sporters als recreatieve zwemmers een aangenaam zwembad. Recreatieve zwemmers kunnen hun baantjes trekken of zich uitleven met diverse speelattributen. En tussendoor kan er iets gegeten of gedronken worden.
26 stemmen Meer info

7. Avontura Roosendaal

Avontura Roosendaal
Avontura Roosendaal, is een overdekte speeltuin voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...
22 stemmen Meer info

8. Zwembad De Knotwilg

De Knotwilg is een veelzijdig en multifunctioneel sportcentrum. Kwaliteit en gezelligheid kun je hier terugvinden. Neem een duik in het warme binnenbad (25 meterbad) of ga ontspannen in de whirlpool.
19 stemmen Meer info

9. Kinder- en Speelboerderij Pukkemuk

In Pukkemuk is altijd wat te beleven! Er is een binnen- en buitenspeeltuin, kinderboerderij en het boerensprookjesbos. In het boerensprookjesbos staan kleine huisjes waar diverse activiteiten uit het boerenleven worden uitgebeeld. Hier hoor je de belevenissen van boer Teun, het schaap Wollie en nog vele anderen.
16 stemmen Meer info

10. Christoffelhoeve

Christoffelhoeve
Voor dagrecreatie zit je bij De Christoffelhoeve goed. Voor de hele familie is wat te beleven. Van voetgolf en boerengolf tot een blotevoetenpad lopen en een puzzelspeurtocht doen. Kinderen kunnen zich vermaken in de boerderijspeeltuin.
13 stemmen Meer info

11. Klimrijk De Buitenjan

In Klimrijk De Buitenjan zul je een echt avontuur beleven! In dit klimbos klim je door de toppen van bomen. Je voelt je een echte Tarzan of Jane. Klim en klauter over loopbruggen en zwaai van boom naar boom.
1 stem Meer info

12. Het Aardbeienhof

In Speelboerderij 't Aardbeienhof is van alles te beleven! Er is een grote speeltuin binnen en een leuke speelplek buiten. Kun jij zo snel mogelijk de weg naar het aardbeienkasteel vinden? Via de speeltuin kun je een speurtocht naar dit kasteel doen.
1 stem Meer info

13. Speelboerderij De Hooiberg

Leef je uit op deze gezellige speelboerderij. Voor de kleintjes is er een ballenbad, klimtoren en een lopende autobaan. De grotere kinderen kunnen genieten van de glijbanen, kruipbuizen, hangbruggen en klimnetten.
1 stem Meer info

14. Circus City

In Circus City raak je niet uitgespeeld! Klimmen, klauteren, glijden, springen...in dit speelparadijs kan het allemaal. Zo heeft Circus City een 26 meter lange borstelbaan, grote trampolines op 5 meter hoogte, peuterzone met rodelbaan en nog veel meer.
1 stem Meer info

15. Kinderspeelparadijs de Belhamel

Dit gezellige speelparadijs is midden in de polder van het Brabantse Lage-Zwaluwe te vinden. Je kunt er zowel buiten als binnen het leukste speelplezier beleven. Maak een ontdekkingstocht vanuit de grootste uitkijktoren van West-Brabant of duik in het ballenbad.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Noord-Brabant
De 10 leukste attracties van Noord-Brabant
De 10 leukste musea van Noord-Brabant
De 10 leukste theaters van Noord-Brabant
Lichtkunstfestivals - Beleef een magisch schouwspel van licht deze wintermaanden
Verrassend er op uit .. »