Inloggen

De 10 leukste theaters van Noord-Brabant

Links: Natuurtheater OisterwijkRechts: © Michel Kievits - Chassé Theater
Hoe vaak ga jij naar het theater? Ken je deze theaters in Noord-Brabant al? Ook de minder bekende theaters in dit overzicht hebben een verrassend aanbod. Bezoek eens een van deze theaters voor een leuk avondje uit!

1. Natuurtheater Oisterwijk

Natuurtheater Oisterwijk
Beleef hier theater eens anders! Het Natuurtheater Oisterwijk is te vinden op een van de mooiste plekjes van Brabant. Midden in de natuur en de rust is dit gezellige openluchttheater gelegen. Geniet van de leukste toneel, komedie, kindertheater, poppenspelen, dans en muziek.

In boscafé De Rode Lelie kun je voor, tijdens of na de voorstelling een hapje en een drankje nuttigen. Voor jong en ..
42 stemmen Toon info

2. Chassé Theater

Chassé is zowel theater als cinema. Het door de architect Herman Hertzberger ontworpen theater, bevat drie theaterzalen (1430, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een enorme foyer.

Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 mensen dit theater. In het theater zijn voorstellingen in de volgende genres: toneel, opera / operette, dans / ballet, muziek, musical / show, cabaret, ..
40 stemmen Toon info

3. Theater De Hofnar

Theater De Hofnar
Theater De Hofnar is een intiem en gezellig theater en beschikt over 400 comfortabele zitplaatsen. Het theater heeft een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod met muziek, dans, cabaret, show en toneel en voorstellingen uit de streek.
38 stemmen Toon info

4. Theater de Bussel

Theater de Bussel
In Theater de Bussel is altijd wat te beleven! Cabaret, muziek, toneel, dans, musical en familievoorstellingen worden hier met veel enthousiasme gebracht. De kleine zaal wordt ook gebruikt als filmtheater voor de betere kwaliteitsfilm en voor lezingen.
32 stemmen Toon info

5. Markant Uden – podium voor theater & evenementen

In dit veelzijdige theater is altijd wat te zien en te beleven. Het uitgebreide programma is voor jong en oud geschikt. Er is toneel, cabaret, operette, musical, dans, komedie, muziektheater, mime en pantomime, wereldmuziek en nog veel meer!
30 stemmen Toon info

6. Het Klooster

Het Klooster is een theater- en evenementenlocatie. Deze verrassende locatie is van oudsher een klooster en is gelegen in het hart van Nuenen. De locatie is geschikt voor feesten, seminars, bruiloften, voorstellingen en recepties.
26 stemmen Toon info

7. Podium Boxtel

Podium Boxtel
Podium Boxtel heeft voor ieder wat wils. Hier kun je van film en theater met uiteenlopende genres genieten. Het gezellige en gemoedelijke theater bevindt zich in de mooie SintLucas school.

24 stemmen Toon info

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres

8. De Weijer

Cultureel Centrum de Weijer is gelegen in een prachtig historisch pand midden in het centrum. Het is het culturele hart van Boxmeer. Hier kun je genieten van de mooiste theater, film, muziek en exposities.

Cultureel Centrum de Weijer stimuleert kunst, cultuur, welzijn en samenwerking. Het prachtige pand is omgeven door een park en een gracht. De sfeervolle omgeving en inrichting maken iedere ..
19 stemmen Toon info

9. Cultuurcentrum Martien van Doorne

Cultuurcentrum Martien van Doorne ligt midden in het gezellige centrum van Deurne. Er wordt een divers programma geboden voor jong en oud. Geniet hier van de leukste cabaret en theater en de mooiste films, muziek en popconcerten.
17 stemmen Toon info

10. Parktheater Eindhoven

In dit veelzijdige theater vol spektakel is het goed te vertoeven. Je kunt hier genieten van circus, cabaret, dans, muziek, opera, toneel, shows en nog veel meer!
14 stemmen Toon info

11. Verkadefabriek

Geniet op de leukste plek in Den Bosch van theater, film, dans, kindervoorstellingen en meer! Naast alle voorstellingen worden er vele activiteiten georganiseerd. De Verkadefabriek is voor jong en oud een plek waar veel te beleven is.
2 stemmen Toon info

12. Annatheater

In het Annatheater valt veel te zien en te beleven. Naast de eigen theatervoorstellingen kun je hier ook zelf workshops en cursussen volgen.
2 stemmen Toon info

13. Natuurtheater De Donck

In een mooie bosrijke omgeving in het Noord-Brabantse Someren ligt Natuurtheater de Donck. In het Natuurtheater kun je jaarlijks genieten van twee producties met verschillende voorstellingen. Eén jeugdproductie in mei en één volwassenenproductie in september.

Het Natuurtheater biedt plaats aan achthonderd bezoekers. De sfeer en de voorstellingen staan garant voor een ..
1 stem Toon info

14. Theater Naat Piek

Theater Naat Piek
Aan de rand van het groene dorp Uden (precies in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven) ligt het mooie Openlucht- en Vestzaktheater Naat Piek. Het Vestzaktheater telt 100 zitplaatsen en het openluchttheater maar liefst 350.
1 stem Toon info

15. De Muzenval

In De Muzenval is altijd wat te beleven. Of je nu zin hebt in een goede film of komisch theater. Jong en oud zijn welkom en voor iedere smaak is er wat wils.
1 stem Toon info

Alle theaters in Noord-Brabant
De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Brabant
De 10 leukste attracties van Noord-Brabant
De 10 leukste musea van Noord-Brabant
Wat te doen dit weekend?
Toon de nieuwste thema's »