Menu
Tips

De 10 leukste theaters van Noord-Brabant

Links: natuurtheater.nlRechts: © Hans Vos Fotografie - De Weijer
Hoe vaak ga jij naar het theater? Ken je deze theaters in Noord-Brabant al? Ook de minder bekende theaters in dit overzicht hebben een verrassend aanbod. Bezoek eens een van deze theaters voor een leuk avondje uit!

1. Chassé Theater

Chassé Theater
Chassé is zowel theater als cinema. Het door de architect Herman Hertzberger ontworpen theater, bevat drie theaterzalen (1430, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een enorme foyer. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 mensen dit theater.

In het theater zijn voorstellingen in de volgende genres: toneel, opera/operette, dans/ballet, muziek, musical/show, ..
41 stemmen Meer info

2. Natuurtheater Oisterwijk

Beleef hier theater eens anders! Het Natuurtheater Oisterwijk is te vinden op een van de mooiste plekjes van Brabant. Midden in de natuur en de rust is dit gezellige theater gelegen. Geniet van de leukste toneel, komedie, kindertheater, poppenspelen, dans en muziek.
38 stemmen Meer info

3. Theater De Hofnar

Theater De Hofnar
Theater De Hofnar is een intiem en gezellig theater en beschikt over 400 comfortabele zitplaatsen. Het theater heeft een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod met muziek, dans, cabaret, show en toneel en voorstellingen uit de streek.
36 stemmen Meer info
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Theater de Bussel

Theater de Bussel
In Theater de Bussel is altijd wat te beleven! Cabaret, muziek, toneel, dans, musical en familievoorstellingen worden hier met veel enthousiasme gebracht. De kleine zaal wordt ook gebruikt als filmtheater voor de betere kwaliteitsfilm en voor lezingen.
32 stemmen Meer info

5. Het Klooster

Het Klooster is een theater- en evenementenlocatie. Deze verrassende locatie is van oudsher een klooster en is gelegen in het hart van Nuenen. De locatie is geschikt voor feesten, seminars, bruiloften, voorstellingen en recepties.
29 stemmen Meer info

6. Podium Boxtel

Podium Boxtel heeft voor ieder wat wils. Hier kun je van film en theater met uiteenlopende genres genieten. Het gezellige en gemoedelijke theater bevindt zich in de mooie SintLucas school.

26 stemmen Meer info

7. Markant Uden – podium voor theater & evenementen

Markant Uden – podium voor theater & evenementen
In dit veelzijdige theater is altijd wat te zien en te beleven. Het uitgebreide programma is voor jong en oud geschikt. Er is toneel, cabaret, operette, musical, dans, komedie, muziektheater, mime en pantomime, wereldmuziek en nog veel meer!
22 stemmen Meer info

8. De Weijer

Cultureel Centrum de Weijer is gelegen in een prachtig historisch pand midden in het centrum. Het is het culturele hart van Boxmeer. Hier kun je genieten van de mooiste theater, film, muziek en exposities.

Cultureel Centrum de Weijer stimuleert kunst, cultuur, welzijn en samenwerking. Het prachtige pand is omgeven door een park en een gracht. De sfeervolle omgeving en inrichting maken iedere ..
19 stemmen Meer info

9. Cultuurcentrum Martien van Doorne

Cultuurcentrum Martien van Doorne ligt midden in het gezellige centrum van Deurne. Er wordt een divers programma geboden voor jong en oud. Geniet hier van de leukste cabaret en theater en de mooiste films, muziek en popconcerten.
17 stemmen Meer info

10. Parktheater Eindhoven

In dit veelzijdige theater vol spektakel is het goed te vertoeven. Je kunt hier genieten van circus, cabaret, dans, muziek, opera, toneel, shows en nog veel meer!
13 stemmen Meer info

11. Annatheater

In het Annatheater valt veel te zien en te beleven. Naast de eigen theatervoorstellingen kun je hier ook zelf workshops en cursussen volgen.
2 stemmen Meer info

12. Verkadefabriek

Geniet op de leukste plek in Den Bosch van theater, film, dans, kindervoorstellingen en meer! Naast alle voorstellingen worden er vele activiteiten georganiseerd. De Verkadefabriek is voor jong en oud een plek waar veel te beleven is.
1 stem Meer info

13. Natuurtheater De Donck

In een mooie bosrijke omgeving in het Noord-Brabantse Someren ligt Natuurtheater de Donck. In het Natuurtheater kunt u jaarlijks genieten van twee producties met verschillende voorstellingen. Eén jeugdproductie in mei en één volwassenenproductie in september.
1 stem Meer info

14. Theater Naat Piek

Aan de rand van het groene dorp Uden (precies in de driehoek Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven) ligt het mooie Openlucht- en Vestzaktheater Naat Piek. Het Vestzaktheater telt 100 zitplaatsen en het openluchttheater maar liefst 350.
1 stem Meer info

15. De Muzenval

In De Muzenval is altijd wat te beleven. Of je nu zin hebt in een goede film of komisch theater. Jong en oud zijn welkom en voor iedere smaak is er wat wils.
1 stem Meer info

Alle theaters in Noord-Brabant
De 10 leukste musea van Noord-Brabant
De 10 leukste actieve uitjes van Noord-Brabant
De 10 leukste attracties van Noord-Brabant
De 10 Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen
Verrassend er op uit .. »