De 10 leukste actieve uitjes van Utrecht

Links: Klimmen en klauteren bij Bosrestaurant 't BerghuisRechts: bosbadleersum.nl
Ben je op zoek naar iets actiefs met elkaar? Ken je dan deze actieve uitjes in Utrecht al? Sommige van deze uitjes zijn vooral voor kinderen, maar ook zijn er leuke actieve uitjes voor het hele gezin.

1. Parkhuys Rosarium

Parkhuys Rosarium
Parkhuys Rosarium is helemaal verbouwd en weer geopend. Het is een recreatiepark in de bossen in Doorn met midgetgolfbanen, jeu de boulesbanen, trampolines, een skelterbaan, en verschillende andere spelvoorzieningen voor jong en oud. Ook kun je kickbike-steps huren.
41 stemmen Meer info

2. Bosrestaurant 't Berghuis

Bosrestaurant 't Berghuis ligt op een prachtige locatie in de bossen van Amerongen. De kinderen kunnen zich vermaken in de grote speeltuin met allerlei speeltoestellen. Aangrenzend is er een uitgebreid klimparcours in het bos waar de wat oudere kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Een pannenkoek eten in Bosrestaurant 't Berghuis is ideaal om te combineren met een wandeling door de ..
38 stemmen Meer info

3. Kanoverhuur Paviljoen Buiten

Kanoverhuur Paviljoen Buiten
Een actief uitje begint bij Paviljoen Buiten in Odijk. Hier kun je onder andere fietsen, sup boards en Canadese kano's huren, waarbij je kunt kiezen uit verschillende routes over de Kromme Rijn.

Na een konotocht kun je heerlijk pannenkoeken eten in het restaurant met terras aan de Kromme Rijn.
35 stemmen Meer info
Blijf automatisch op de hoogte!


Ongeldig e-mailadres

4. Botenverhuur de Rijnstroom

Botenverhuur de Rijnstroom
Een tocht door het prachtige natuurgebied Amelisweerd begint bij Botenverhuur de Rijnstroom. Huur hier een roeiboot of kano en kijk je ogen uit. Voor een cultureel, ontspannen en actief uitje ben je hier op het goede adres.
32 stemmen Meer info

5. Bosbad Leersum

Bosbad Leersum is een prachtig openluchtzwembad. Het zwembad is aangelegd in een oorspronkelijke zandafgraving en is omgeven door bossen. Er zijn drie royale bassins waarin jong en oud zich kunnen vermaken.

Voor de kleinsten is er een kleuterbad met waterspuitfiguren. Ook is er een halfdiep speelbad met een brede glijbaan. Voor de sportieve zwemmer is er het wedstrijdbad met duikplanken en een ..
29 stemmen Meer info

6. Zwembad De Wetering

Zwembad De Wetering is een zwembad in Houten met uitgebreide zwemmogelijkheden, het hele jaar door. Zo is er een binnenbad en een buitenbad, met zowel binnen als buiten een wedstrijdbad en een instructiebad. Tevens is er een peuterbad.
26 stemmen Meer info

7. Buitenwereld

Buitenwereld
Heb je zin om lekker te schommelen, te ravotten of natuurlijk knuffelen met de vele dieren? Dan is Buitenwereld de plek voor jou. Buitenwereld is een kinderboerderij en speeltuin, waar ieder kind de hele dag heerlijk kan genieten, terwijl de ouders op het terras kunnen genieten van iets lekkers.

De speeltuin is voor ieder kind een heerlijke plek om te zijn. Er is geprobeerd omhet leren van een ..
22 stemmen Meer info

8. Midgetgolftuinen Lage Vuursche

Een actief uitje met vrienden of familie begint bij Lage Vuursche. De prachtige tuinen beschikken over drie midgetgolfbanen met elk 18 holes. Er is een grasbaan, gravelbaan en biljartbaan. Voor jong en oud volop spelplezier.
19 stemmen Meer info

9. Zwembad De Hooghe Waerd

Recreatiebad De Hooghe Waerd is een zwembad in IJsselstein bij Utrecht. Het zwembad heeft een 20 cm. diep peuterbad, een iets dieper kleuterbad en een diep bad. Door de ruime opzet kan iedereen veilig ongestoord genieten.
16 stemmen Meer info

10. Klimbos Gooi-Eemland

Klimbos Gooi-Eemland
Kom klimmen in de prachtige bossen in Lage Vuursche. Klimbos Gooi-Eemland heeft maar liefst 10 uitdagende routes tussen de bomen die variëren in moeilijkheidsgraad en in hoogte. Van 2 meter tot maar liefst 22,5 meter.

Er zijn 4 verschillende spannende juniorroutes in het juniorbos voor kinderen vanaf 1.30 m lang. Volwassenen mogen mee klimmen, maar kunnen ook zelf de uitdaging aan gaan in ..
13 stemmen Meer info

11. GlowGolf Houten

Beleef minigolf eens anders! GlowGolf is een overdekte minigolfbaan met 18 holes. Maar dit is geen gewone minigolf. Je bevindt je in een fluorescerende onderwaterwereld met vissen en koraal.
1 stem Meer info

12. Kinderboerderij De Vliert

Kinderboerderij De Vliert
Kinderboerderij De Vliert is sinds 1973 uitgegroeid tot een prachtige locatie voor mens en dier. Er zijn konijnen, geiten, cavia's, hamsters, schapen, kalven, kippen en meer. Ook is er een educatief centrum en diverse speeltoestellen waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

1 stem Meer info

13. Verkeerstuin Amersfoort

Kom skelteren en spelen in de Verkeerstuin Amersfoort. Maak op een speelse manier kennis met de verkeersregels. De verkeerstuin is er speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar.
1 stem Meer info

14. Zwembad Brandenburg

Zwembad Brandenburg is een nieuw zwembad met met een beweegbare bodem en scheidingswand. De temperatuur kan zo apart ingesteld worden, zodat meerdere groepen gebruikers het bad tegelijk kunnen gebruiken.

Voor verschillende doelgroepen zijn er aparte programma's opgesteld, waarmee iedereen op een ongestoorde manier sportief bezig kan zijn. Zo is er recreatief zwemmen, discozwemmen voor ..
1 stem Meer info

15. Midgetgolf Bilthoven

Midgetgolf Bilthoven is een mooigelegen midgetgolf in een bosrijke omgeving, vlakbij de doorgaande weg van Bilthoven naar Zeist. Een ideaal en betaalbaar uitje voor familie en groepen. En ook voor kinderfeestjes zijn er tal van mogelijkheden voor een leuke middag.
1 stem Meer info

Alle actieve uitjes in Utrecht
De 10 leukste theaters van Utrecht
De 10 leukste attracties van Utrecht
De 10 leukste musea van Utrecht
Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug - Kaapse Bossen
Verrassend er op uit .. »